Keresés
Magyar Nemzet
2020. szeptember 25., péntek, Eufrozina, Kende napja
HÍR TV – CREDO:Az SZFE-s fiatalok játszani és szerepelni akartak

Címke: afd

51 cikk 1/6 oldal

Nem rekeszthetik ki az AfD híveit

Le kell végre folytatni a valódi társadalmi vitákat, miután nagyon szkeptikussá váltak a németek a migrációs kérdésben – erről beszélt Carsten Rentzing.

Megfigyelés alatt az AfD egyik csoportja

A BfV döntése azt jelenti, hogy titkosszolgálati eszközökkel, például telefonok lehallgatásával és beépített emberekkel követhetik nyomon az AfD platformjának további tevékenységét.

Ellenőriznék az AfD-t

Németországban nem először merül fel, hogy a 2013-ban alapított, az országos és tartományi szintű politikában is egyre sikeresebb AfD-t az Alkotmányvédelmi Hivatalnak meg kellene figyelnie.

Nagy a tülekedés a CDU elnökségéért

Miközben a türingiai fejlemények továbbra is hullámokat vetnek, a pártok már a vasárnapi hamburgi voksolásra, az idei év egyetlen tartományi választására készülnek.

A CDU-nak szól a türingiai lecke

Távozásának bejelentésére kényszerült Annegret Kramp-Karrenbauer (AKK), a kereszténydemokrata CDU elnöke, gyakorlatilag Angela Merkel kiszemelt utódja.

Merkel még a kormánybiztost is lemondatta

Jelentések szerint Christian Hirte – aki a CDU türingiai alelnöke – tüntetőleg üdvözölte Kemmerich megválasztását Türingiában.
51 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …