Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja

Címke: Argentína

165 cikk 1/17 oldal

Tizenhárom év után spanyol arany

Akik emlékezetes csatát vártak a férfikosárlabda-világbajnokság vasárnapi döntőjében, azoknak csalódniuk kellett. Spanyolország ugyanis végig vezetve legázolta Argentínát.

Spanyol a hivatalos nyelv Pekingben

Spanyolország-Argentína döntő lesz vasárnap Pekingben a férfikosárlabda-világbajnokságon. A második pénteki elődöntőben Argentína simán legyőzte Franciaországot.

Campazzo mágiája sok volt a szerbeknek

A szerbek nagyképűek voltak, és ráfizettek. Amikor az utolsó középdöntő-csoportmeccsükön némi meglepetésre kikaptak Spanyolországtól, és ezzel Argentínával kerültek össze a negyeddöntőben.

Macri újra esélyessé lépett elő

Miközben földrészünkön forró a nyár, a Föld egy délebbi pontján, a most hűvös Argentínában javában zajlik az elnökválasztási kampány.

Messiéknek ezúttal sem sikerült

A két gigász összecsapásán Brazília 2-0-ra legyőzte a csak két kapufáig jutó Argentínát a labdarúgó Copa América elődöntőjében, így tovább tart Lionel Messiék vesszőfutása a nemzetközi porondon.

Tartalmas Superclásicóra törekednek

Helyi idő szerint kedden 21.30 órakor (ez nálunk szerda hajnali 2.30) feszül egymásnak a Brazília és Argentína a Belo Horizonte-i Estadio Mineiraóban a Copa América első elődöntőjében.
165 cikk 1/17 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.