Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 18., péntek, Lukács napja

Címke: Ausztrália

89 cikk 1/9 oldal

Ismételnének 13 év után

A 2006-os aranyérmes hispánok leírhatatlan izgalmak után, némi szerencsével, kétszeri hosszabbításban 95-88-ra legyőzték Ausztráliát.

Ausztrál turistákat ejtettek foglyul Iránban

Iránban tíz hete tartanak fogva egy brit–ausztrál állampolgárságú nőt és vőlegényét, valamint tőlük függetlenül őrizetbe vettek egy másik, ugyancsak brit–ausztrál illetőségű nőt.

Tony Abbott: Magyarország példa Európának

Az államoknak joguk van maguknak dönteni arról, hogy kit és milyen feltételek mellett engednek be az országba – utalt John Howard szállóigévé vált migrációs tézisére a volt ausztrál kormányfő.

Romlottak a Nagy-korallzátony kilátásai az óceán melegedése miatt

A legalacsonyabb szintre minősítette le, „rosszról” „nagyon rosszra” rontotta a Nagy-korallzátony kilátásait az ausztrál nemzeti parkot kezelő hatóság, amely ötévente tesz közzé jelentést a világ legnagyobb korallzátonyának, a Föld egyik leghíresebb természeti világörökségének állapotáról.

Kutatók megtalálhatták a koalák megmentésének a kulcsát

A koalák mikrobiomjának megváltoztatása székletátültetéssel lehetővé teszi, hogy az erszényesek más fajta eukaliptuszokat is elfogyasszanak, ily módon túléljék egyre fogyatkozó élőhelyük elvesztését – vélik ausztrál kutatók.
89 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …