Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos, Patrícia napja

Címke: balaton

779 cikk 1/78 oldal

Nem állt meg az élet a Balatonnál

Nincs vége nyáron a balatoni szezonnak, inkább átalakul a vendégkör, akinek egyre színvonalasabb programokat szerveznek a helyi vendéglátósok, alkalmazkodva az igényekhez.

Ellenállásba ütköznek a kikötőépítések

A tóparti települések állandó lakóinak egy része azzal érvel: a tóba több száz méterre benyúló létesítmény megváltoztatja a vízjárást, jelentősen zsugorítja a strandolásra használt vízfelületet.

Bemenni a tó legmélyére, amikor a legszebb az ég

Péterfy Ábel legújabb művei zömmel a szenvedélyes szörfös látószögei, de szerinte ez a sport nemcsak az alkotáshoz, hanem a mindennapok túléléséhez is elengedhetetlen.

Nálunk találnak nyugalmat a nyugdíjas németek

A befektetési szándék mellett az utóbbi években a németországi társadalmi átrendeződés ­miatti biztonságosabb lakhely keresése is megjelent a hazánkban ingatlant vásárló németek motivációi között.

Sok vendég, kevés nyugta

Több, tömegeket vonzó nyári sportrendezvényen, zenei fesztiválon és turisztikai helyszínen is ellenőrzéseket végzett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Ezek egyike volt a magyarországi Forma–1-es futam.
779 cikk 1/78 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.