Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 30., hétfő, Zalán napja
HÍR TV - Bayer show:Az ellenzéknek mindig van másik problémája

Címke: bank

79 cikk 1/8 oldal

Fegyver, kocsma, baguette: lehet-e nélkülük élni?

Élelmiszerboltok, gyógyszertárak, bankok és posták – abban szinte az egész világon egyetértés van, hogy olyan szolgáltatások ezek, amelyeknek a kijárási korlátozások idején is működniük kell.

Erős éve volt a legnagyobb magyar banknak

Noha az elemzők eleve igen magas eredménynövekedést vártak az OTP csoporttól a tavalyi évre, még ezt is sikerült jócskán túlszárnyalni a banknak.

400 milliárd forint fölötti adózott eredményt ért el az OTP tavaly

Az OTP Bankcsoport az elemzői várakozásokat meghaladó, az egy évvel korábbit 32 százalékkal felülmúló, 102,979 milliárd forint konszolidált adózott rekordnyereséget ért el 2019 utolsó negyedévében, így éves adózott eredménye 412,582 milliárd forint lett, 30 százalékkal több az előző évinél, és magasabb minden korábbinál.

Harmadik fél

Készpénz vagy kártya? – kérdezik a boltban. Március 2-tól már utalni is lehet ugyanezért a vásárlásért. A 2020 tavaszi változások gyökeresen változtatják meg a bankolási formákat a szakértők szerint.

Huszonöt éve tett tönkre egy ember egy egész bankot

Negyedszázada egy bróker, Nick Leeson túlzott kockázatokat vállalva akkora veszteséget halmozott fel, amely csődbe vitte a régóta működő, patinás brit Barings bankot.
79 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …