Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 10., péntek, Zsolt napja
HÍR TV - Credo:Soha nem tanulunk a történelemből

Címke: bántalmazás

27 cikk 1/3 oldal

Nyomozás a tanárát fenyegető diák ellen

A Büntetőtörvénykönyv nemcsak a fizikai erőszakot rendeli el büntetni, hanem a fenyegetést is, és a kiszabható büntetés egytől öt évig terjedő szabadságvesztés lehet.

Mindennapos az otthoni erőszak

Minden harmadik 15 év feletti nő elszenvedte már a fizikai vagy a szexuális erőszak valamilyen formáját élete során, és minden huszadik nőt megerőszakolták már az Európai Unióban.

Mindent beismert a népligeti gyilkos

Egy kőbányai térfigyelő kamera rögzítette 2017 decemberében, ahogy egy férfi megtámad és bántalmaz egy nőt. Hamar kiderült, hogy még három, hasonlóan szexuális indíttatású eset történt.

Skóciában törvényt hoztak a gyerekek bántalmazása ellen

Skóciában törvénnyel tiltották meg a gyermekek bántalmazását: az új rendelkezés alapján bűncselekményt követ el a szülő, aki megüti a gyermekét – számolt be róla a The Independent brit lap online kiadása.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …