Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 18., kedd, Arnold, Levente napja

Címke: béremelés

431 cikk 1/44 oldal

Marad a stabil növekedés

Megemelte idei növekedési előrejelzését a Takarékbank, amely szerint az aggodalmakkal szemben egyáltalán nem kell tartani a bővülés kifulladásától, sőt a lendület még évekig kitart.

Két számjegyű béremelést ért el a KDFSZ

December óta zajlottak az egyeztetések, amelyek eredményeként kétlépcsős béremelésben állapodott meg a szakszervezet a szállítmányozási cég vezetőivel.

Komolyan veszik a tanárok kéréseit

Azonnali bérkorrekció, jutalmazási lehetőségek, béren kívüli juttatások – egyebek mellett ilyen követeléseket tartalmaz a Nemzeti Pedagóguskar (NPK) javaslatcsomagja.

Kinyíltak a pénztárcák februárban

A lakossági fogyasztás a kiskereskedelemben a csendesebb január után jelentősen felgyorsult 5,4 százalékos bővülési ütemről három százalékkal.

Bátrabban sztrájkolnak a dolgozók

Az elmúlt évekhez képest az utóbbi hónapokban is jóval több cégnél helyeztek kilátásba munkabeszüntetést vagy szerveztek meg sztrájkot a szakszervezetek.

Átalakul az egészségügyi ellátórendszer

– 2010 óta hatvan százalékkal kevesebben jelentkeztek külföldi munkavállalásra, ez idő alatt az orvosok fizetése két és félszeresére emelkedett – tette hozzá az emberi erőforrások minisztere.
431 cikk 1/44 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.