Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: BKV

40 cikk 1/4 oldal

Sztrájk jöhet a MÁV-nál és a BKV-nál is

Akár már egy hét múlva figyelmeztető munkabeszüntetés jöhet a BKV-nál, ha a mai egyeztetéseken nem közeledik a cég és a munkavállalói képviseletek álláspontja.

Totális sztrájk fenyeget a BKV-nál

A Világgazdaság értesülései szerint a szerda reggel 9 órakor tartott egyeztetés sem vezetett eredményre a BKV menedzsmentje és a cég szakszervezetei között.

Újabb álhírek a fővárosról

Még mindig nem nyújtotta be a főváros új vezetése azt a támogatási kérelmet és a szakmai programot, amellyel a kormány által tavaly biztosított 3,2 milliárd forintos autóbusz-vásárlási támogatást le tudná hívni

Karácsony nem környezetvédő

Karácsony Gergelynek nem sok köze van a környezetvédelemhez. Sokaknak ez világossá vált már az első száz napja után is, de vélhetően nem várhatunk ebben a tekintetben később sem komolyabb változást.

Nincs egyezség a bérekről a BKV-nál

Nem közelednek az álláspontok a szakszervezetek követelései és a BKV ajánlata között. A szakszervezetek tizenöt százalékos béremelést tartanának elfogadhatónak 2020-ra.

Január végéig közli béremelési ajánlatát a MÁV

Februárban kerülhet a kormány elé az új vasútstratégia, a hatékonyságnövelésre 10-15 éves programmal készül a MÁV, ezeket a kérdéseket pedig együtt kell kezelni a humán erőforrás hiányából adódó gondokkal.

Karácsony perelne, a BKV még nem biztos

Egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat tett a tömegközlekedési cég és Karácsony Gergely a szerdai százmilliós közbeszerzési bírság kapcsán.

Négymilliárdos kárt okozott Karácsony

A Közbeszerzési Döntőbizottság szerint szabálytalanul torpedózta meg Karácsony Gergely előterjesztése alapján a Fővárosi Közgyűlés a BKV hirdetési felületeinek értékesítését célzó pályázatot.
40 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …