Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 5., csütörtök, Vilma napja

Címke: BKV

21 cikk 1/3 oldal

Megújul a 3-as metró középső szakasza is

A közbeszerzési eljárás után szerdán aláírták a rekonstrukcióról szóló szerződést a kivitelező Swietelsky Építő Kft.-vel. A megállapodás nettó értéke 90,9 milliárd forint tartalék kerettel együtt.

A jövőben is kap állami forrást a BKV

A veszteséges HÉV-vonalak állami kezelésbe vétele és a 3-as metró felújításának 80 milliárd forintos kormányzati támogatása is jelentős segítség a fővárosnak.

Karácsony máris óriásit bukott

Demszky Gábor szelleme nemcsak a különböző pozíciókba beültetett, a Gyurcsány-korszakot idéző Török Zsoltok, Havas Szófiák, Atkári Jánosok és Draskovics Tiborok személyében kezdett kísérteni.

Új hajók beszerzését tervezi a BKV

Új hajók beszerzését tervezi a BKV Zrt., a fejlesztést az indokolja, hogy a Duna fővárosi szakaszán közlekedő BKV-hajók átlagéletkora 41 év – írta szerdai lapszámában a Világgazdaság.

Márciustól szállíthatják az utasokat az új BKV-buszok

Az Inter Traction Electrics Kft. nyert a BKV új autóbuszokra kiírt tenderén, a felek az adásvételi szerződést aláírták, az új buszok márciustól forgalomba állhatnak – írta a szerdai Világgazdaság.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …