Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 20., kedd, István napja

Címke: botrány

288 cikk 1/29 oldal

Beismerte a Facebook, hogy lehallgatta felhasználóit

Bár korábban Mark Zuckerberg, a Facebook vezérigazgatója összeesküvés-elméletnek nyilvánította a gyanút, a vállalat most mégis elismerte: a telefonok mikrofonján keresztül gyűjtött adatot.

Címlap: A liberális média kommenthuszárainak gyalázkodása képmutató

Hétköznapi kis semmiség vagy szexuális zaklatás egy női fenék megérintése? Kisajátította-e a környezetvédelmet a baloldal? Nyugat-Európában ma már a legfontosabb politikai ügy lett a bolygó megmentése Egyre inkább úgy tűnik, hogy a környezetvédelem lett a baloldal és a liberális politikai elit legújabb Szent Grálja. Bár az egyelőre kérdés, hogy hosszú távon sikerül-e politikai tőkét kovácsolniuk a globális felmelegedés veszélyeiből. Kik profitálnak a klímavédelemből? Hunvald György magasról tesz az ellenzéki összefogásra, Dobrev Klára pedig magyarázkodik. Négy nő egy műsorban, a Hír TV stúdiójában. Jobbágyi Zsófiával, Kunfalvi Nórával és Fodor-Horváth Zsófiával Kis Kornélia műsorvezető beszélgetett.

Dagad a rasszistabotrány

Leszavazta az amerikai képviselőház a Donald Trump felmentésére irányuló alkotmányos eljárás (impeachment) megindítását javasoló beadványt szerda este.

Botrány lett a nagyköveti iratokból

Az amerikai elnök Twitter-bejegyzésével lényegé­ben nem kívánatos személynek nyilvánította Sir Kim Darrochot a brit nagykövet Trump-kormányt bíráló keresetlen szavaiért.
288 cikk 1/29 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.