Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 23., hétfő, Tekla napja

Címke: búvárok

17 cikk 1/2 oldal

Kitüntették a hős mentőbúvárokat

A legmagasabb szakmai kitüntetést adták át tegnap a Magyar Sport Házában a Hableány és a bent rekedt áldozatok kiemelése során életüket is kockáztató ipari mentőbúvároknak.

Megjutalmazzák a Hableány kiemelőit

A Viking Sigyn megszegte a hajózási szabályzat előzésre vonatkozó előírá­sait, személyzete nem jelezte előzési szándékát a Hableány személyzetének – állítja a Hableányt üzemeltető cég sértetti képviselője.

Megpróbálnak lemerülni a búvárok

Életveszélyes akcióba kezdhetnek hétfőn a dél-koreai katonai búvárok, megpróbálnak lemerülni a hullámsírba süllyedt Hableány hajóhoz a Margit híd pillérei között.

Talán hétfőn próbálkoznak újra a búvárok

Vasárnap nem merültek le a búvárok a dunai hajóbalesetben szerdán elsüllyedt kishajóhoz, talán hétfőn próbálkoznak – mondta az M1 aktuális csatorna helyszínről bejelentkező riportere.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.