Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 1., hétfő, Tünde napja
HÍR TV – Troll:A meggyilkolt fiatalok szót sem érdemeltek

Címke: CIA

14 cikk 1/2 oldal

Kész agyrém, amit Jeff Bezos létrehozott

Bezos a modern kori rabszolgatartás ikonikus figurája, aki ráadásul a digitális, technomán ­generációk szemében még egyfajta hős is, mint Mark Zuckerberg.

Szolgálatok régen és ma

A titkosszolgálatok nem dőlhetnek be jól hangzó és csábító újításoknak, mert ez egyben csapda is lehet számukra, ha nem eléggé megfontoltak.

Merkel, a semmi kancellárja

A kancellár asszony nagy hirtelen arra is rádöbbent, hogy „Wir schaffen das”, pedig nem sokkal azelőtt még azt mondta egy libanoni kislánynak, hogy Németország nem tud mindenkit befogadni.

Kultúrharc

A történelmet a győztesek írják – ezzel az alaptétellel nem tud mit kezdeni a hivatalos orosz média az amerikai HBO tévécsatorna Csernobil című sorozatát bírálva.

A budapesti kémközpont szórakoztató víziója

A rettegés Oroszországtól nem jobban indokolt, mint az Egyesült Államoktól. Mindkettő katonai nagyhatalom, ami nem jelenti azt, hogy ez egyenértékű lenne a gazdasági felsőbbrendűséggel.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …