Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 7., vasárnap, Róbert napja
HÍR TV – Informátor:A pofátlanságnak Kispesten nincs határa

Címke: CÖF

6 cikk 1/1 oldal

Több pénzt kapnak a civil szervezetek

Az idei 7,7 milliárd forintról jövőre 9,2 milliárd forintra nő a civil szervezetek közvetlen költségvetési támogatása – jelentette be tegnap a Miniszterelnökség civil kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára.

Európai civil együttműködési tanács alakult Budapesten

Az EuCET az erkölcsi talapzat megerősítése révén kívánja visszairányítani az EU-t az alapítók eredeti elképzeléseihez, és meg kívánja gátolni „a káros föderalista, szuperföderalista” törekvéseket.

A történelmünk hősökkel van tele

Nemrég heves vitát váltott ki a nándorfehérvári diadalról készülő film, Az utolsó bástya, hiszen a múltnak Magyarországon erős identitásformáló hatása van.

Az értékek a pártfegyelem felett

Az Európai Néppárton belül a vita a bevándorlásról szól, a Fidesz pedig mindenkinek, így ­Manfred Weber véleményét is meghallgatja – mondta Hidvéghi Balázs.

A CÖF-CÖKA 12 pontja

A klasszikus nyugati civilizáció alkonyát ma már csak a balti, kelet-közép európai és nyugat-balkáni országok összefogása akadályozhatja meg.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …