Magyar Péter minden humbugjával a közerkölcsnek mond ellent

Csizmadia László szerint aki a családi békét számtalanszor megpuccsolta bántalmazással és képes volt gyermekei anyját zsarolni, az csak pünkösdi király lehet.

2024. 04. 05. 12:50
MAGYAR Péter
Magyar Péter Fotó: Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ha elveink ellen támadnak, összezárunk, nem kicsit, nagyon!” –  jelentette ki lapunknak elküldött közleményében a CÖF-CÖKA kuratóriumának az elnöke. Csizmadia László szerint a nemzeti konzervatív világ mára megtanulta, hogy amikor tétlenül szemlélte a korrupció és az ultraliberális pártok, valamint segédcsapataik sáskajárását, akkor a közösségi javak felfalásának adott szabad utat.

Itthon is véget kell vetni, hogy pénzéhes képviselőink vagy annak jelentkezők hazánk polgárai ellen szövetkezzenek, álmaikban birodalmi helytartókká válhassanak

 – jelentette ki az elnök. Hozzátette: ők megélhetési politikusként idegen érdekeknek eladják nemcsak szolgálatukat, hanem lelküket is. Ennek megakadályozására szolgál, ha elveink előretörésével Brüsszel mellett, nemzetünk minden tagjának fővárosát, Budapestet is visszafoglalják a konzervatív erők. A közelgő európai uniós és a magyarországi önkormányzati választások kiváló lehetőséget biztosítanak erre. 

Csizmadia úgy véli, a tapasztalatok azt mutatják, az ellenzéki képviselők azoknak, akik bizalmat adtak nekik, hátat fordítottak, és az Európai Unióban „gyékényen árulták nemzetünk polgárainak érdekeit”. Szerinte az ármánykodó árnyékkormány láthatatlan „titkosszolgálati” minisztere szövetkezik a külföldi pénzekből táplálkozó NGO-kal, és oknyomozóknak álcázott tollforgatókkal támadja a demokratikus alkotmányos rendet.

Hataloméhesen, fogcsikorgatva fenyegetőznek, előre isznak a medve bőrére, és attól sem riadnak vissza, hogy a legitim miniszterelnök lemondását követeljék. Erre a válasz: a demokráciában a nép dönt!

– hangsúlyozta. Az elnök megjegyezte: a béke mindent visz, remélhetőleg a háborúpártiakat is. Szavai szerint nyakkendővel nem lehet eltakarni a felforgatásra alkalmas és bevetett dollártámogatások fogadóit. „Plakátjaink erről szólnak” – tette hozzá. Mint fogalmazott, a dollárbaloldal a mammont szolgálja, ezt láttatni fogjuk a jövőben is, mert a démonizált pénz Isten szolgálatával ellenkezik. Csizmadia felidézte: 

az ÁSZ és a NAV, amikor szükségét látta, ellenőrizte a CÖF-CÖKA működését. Választott módszereiket törvények igazgatják, a törvény betartása mindenkire vonatkozik.

 „Az ellenzék által törvénybe ütköző zsebesek étvágya okot szolgáltatott, hiszen külföldről nem lehet támogatni dollármilliárdokkal egyetlen pártot sem, főleg, ha az államok szuverenitását vesszük figyelembe” – vélekedett. 

Szerinte a CÖF-CÖKA 15 éves múltja során soha nem titkolta – akkor sem, amikor még a jelenlegi ellenzékiek közül sokan folyamatosan visszaéltek szerzett hatalmukkal –, hogy a zsidó-keresztény kultúra őrzője, nemzeti konzervatív érzelmű. Mindig pártoló tagjainak, civil világunk szellemi honvédőinek társadalompolitikai üzeneteit igyekezett kivetíteni.

Most azt üzenjük, hogy aki a családi békét számtalanszor megpuccsolta bántalmazással, fenyegetéssel, titkos hangfelvételekkel, és képes volt gyermekei anyját zsarolni, az csak pünkösdi király lehet

– emelte ki Csizmadia. Hozzátette: Varga Judit egykori férje minden humbugjával a közerkölcsnek mond ellent. Magyarország jogállamisága
és a szabad véleménynyilvánítást garantáló demokráciánk a felbukkanó jelenségre hathatós választ fog adni – szögezte le a szervezet elnöke.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Lakatos Péter)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.