Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 15., péntek, Albert, Lipót napja

Címke: család

84 cikk 1/9 oldal

Szükség van női politikusokra

Novák Katalin hangsúlyozta, hogy mindig megéri a családokba fektetni, és a gyermeket vállalókat támogató további intézkedések várhatók.

Ez ilyen egyszerű: ha család van, minden van

Világszerte egyre több kutatás bizonyítja, hogy akik harmonikus családi életet élnek és rendezettek az emberi kapcsolataik, az élet számos területén jobban képesek funkcionálni, mint magányos társaik.

Transzgenerációs átok

Ma Magyarországon 400 ezer gyerek él olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő alkoholbeteg.

Népszerűek a családvédelmi akcióterv intézkedései

A családvédelmi akcióterv keretén belül már 40 ezren igényelték a babaváró támogatást, és a nagycsaládosok autóvásárlási támogatásánál is 16 ezer igénylőnél tartanak – közölte a NOE elnöke

Ősszel is sokan utaznak belföldön

Az év végére újabb felfutás következik, amely a fővárosi turizmus rekordját is hozhatja 2019-re, de már most rengeteg szálláshely az országban telt házzal készül a karácsonyra, szilveszterre.

Kibeszélés, ahogy az életben is

Egy családban sok titok lehet. Egy férfinak, főleg ha művészről, esetünkben Kossuth-díjas íróról van szó, titka lehet a válság.
84 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …