Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 22., péntek, Cecília napja

Címke: családok

84 cikk 1/9 oldal

Soha ennyi adókedvezmény nem járt a gyermekek után

Minden eddiginél nagyobb összeget, mintegy 380 milliárd forintot hagynak a családi kedvezmények a gyermeket nevelő több mint egymillió szülőnél 2020-ban – mondta az adóügyi államtitkár.

Átadták az idei Kopp-Skrabski-díjakat

A díjat Bálint Balázs szülész-nőgyógyász, valamint Bittsánszky János és felesége Bittsánszky Sári, az Antióchia lelkiségi mozgalom alapítói vehették át.

Oroszlányban felújították a családok átmeneti otthonát

Uniós és önkormányzati forrásokból, 160 millió forintos ráfordítással felújították Oroszlányban a családok átmeneti otthonát és a szociális szolgálat épületét – tájékoztatta a polgármesteri hivatal az MTI-t.

Kozma Ákos: Az emberek ombudsmanja szeretnék lenni

Többek közt a gyermekek és elesettek jogainak védelme ügyében szeretne minél hangsúlyosabban fellépni, és felhasználni a számára rendelkezésre álló jogi lehetőségeket – mondta az ombudsman.
84 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …