Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 18., szombat, Piroska napja

Címke: családok

98 cikk 1/10 oldal

Többszörösére emelkedett a családok lakástámogatása

Idén már a kistelepülési házvásárlásra és -felújításra is több tíz millióhoz lehet hozzájutni. Az elérhető támogatások nemcsak a nagycsaládosok, hanem a kétgyermekesek számára is bőkezűek.

Minisztérium: Jelentős eredmények az egészségügyben

A változások célja a családok egészségének támogatása, a hatékonyabb megelőzés és a biztonságos, magas színvonalú betegellátás erősítése, valamint az egészségügyi dolgozók megbecsültségének további javítása volt.

Egyre több pénz marad a magyar családoknál

Nacsa Lőrinc hangsúlyozta, hogy a baloldal az Országgyűlésben számos, a családokat és a vállalkozásokat segítő adócsökkentési javaslatot nem támogatott,

Az új otthontól a szuperkötvényig

Még nem látni pontosan, hogy utóbb milyen évként tekintünk majd vissza 2019 lakáspiaci folyamataira, mindenesetre számos hosszabb távra is meghatározó változás, újdonság történt az idén.

Nyugodt karácsony: lehetséges?

Sokkal szabadabban is megélhetjük a karácsonyt, ha odafigyelünk például arra, hogy konkrét igényeket fejezzünk ki a családunknak, és merjünk nemet mondani, ha kell.
98 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …