Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos, Patrícia napja

Címke: családok

337 cikk 1/34 oldal

Nem adjuk a jövőnket

A statisztikai mutatók mögött mindig ott vannak az emberek, a magyar családok, s nekik, igaza van Békesinek, érdekükben áll, hogy ez a kormányzás hosszabb távon is fennmaradjon.

Határokon innen és túl is a nemzet és a család az első

Szalay-Bobrovniczky Vince elmondta: a Nemzeti Együttműködési Alap évről évre növekvő támogatást nyújt, idén 5,9, jövőre pedig 7,7 milliárd forintot, a pályázatokat pedig október 1-jétől várják.

Készül az ingyenes háztervek tára

Jóllehet még tart az elbírálás, a Miniszterelnökség a beérkező pályaművek száma alapján sikeresnek tartja a Nemzeti mintaterv-katalógus ötletpályázatát.

Családos közösségek az agglomerációban

Egyre több kisgyermekes család törekszik arra, hogy egymáshoz közel lakjanak, emiatt folyamatosan nő a családos közösségek aránya Budapest agglomerációjában.

Ismét két számjegyű a béremelkedés

11,2 százalékos béremelkedést mért a KSH az év első öt hónapjában az előző év azonos időszakához képest. A bruttó átlagfizetés 364 ezer, míg a nettó 242,3 ezer forintra nőtt májusban.
337 cikk 1/34 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.