Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 6., szombat, Norbert, Cintia napja
HÍR TV – Informátor:A pofátlanságnak Kispesten nincs határa

Címke: Cseh Katalin

54 cikk 1/6 oldal

Politikai infantilizmus Strasbourgban

A néppárt centrista rókáinak bizonyára imponál a liberális centrista fruska hozsannája, de az most az ő szorult helyzetükben úgy hiá­nyozhatott nekik, mint púp a hátukra.

Virológusok országa

A felkészülés első lépéseként tiltsuk meg, hogy mindenki szabadon makoghasson a vírusokról. Mindjárt beljebb leszünk egy lépéssel.

Állítsátok meg Cseh Katalint!

Ő már nem túloz, nem szélsőséges, hanem – egyszerűen szólva, hogy ne legyen félreérthető – oltári nagy baromságokat beszél.

Egy gátlások nélküli ember

Az a brutális gátlástalanság, amely jellemző a liberális politikai erőkre és a velük újabban szövetségre lépő szélsőjobbos, nyilas szubkultúrára, számtalan veszélyt jelent a társadalom normális működésére.

Szóljunk fent az elvtársaknak!

Cseh Katalin szíve szerint minden bizonnyal „példát statuáltatna” Orbánnal, amennyiben látta volna a Tanú című filmet.

Kincs, ami nincs

Hírértéke nem volt a magyar ellenzéki EP-képviselők Brüsszelben tartott kormánymószeroló eseményének, szokott formáját hozta a négyes: Dobrev Klára, Cseh Katalin, Donáth Anna és Ujhelyi István.
54 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …