Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 15., hétfő, Henrik, Roland napja

Címke: Cseh Katalin

21 cikk 1/3 oldal

Rutinfeladat

A sok hasonlóság mellett a Momentum annyiban feltétlenül „tisztességesebb” párt, mint elődje, a néhai SZDSZ, hogy már megjelenése pillanatában sem titkolta, mennyire aljas és magyargyűlölő.

Cseh szavai nem hatották meg Von der Leyent

A felszólalók között volt a Momentum képviselője, a magyar kormány elleni áskálódásban élen járó Cseh Katalin is, aki indulatosan követelte az Orbán-kormány számon kérését a német politikustól.

Járóka Lívia magányossága

Tanulságos látni, ahogy a Fidesz európai parlamenti képviselői, akik már láttak egyet és mást, rácsodálkoznak arra az ámokfutásra, amit a Brüsszelbe szabadult nőkommandó bemutat.

Egy brüsszeli momentum

A Momentum képviselői a fideszes EP-képviselő ellen kampányoltak. Mószerolták. Magyar a magyart. (Pechjükre így is alelnök lett Járóka Lívia.) Brüsszelben is bemutatkozott a Momentum.

Születésnapon a születés ellen kampányolt

Az Alapjogokért Központ vette észre, hogy néhány napja Cseh Katalin a születésnapján az abortuszklinikák hálózatát üzemeltető Planned Parenthood támogatására szólította fel a követőit.

Keménymag: Nem látni az elmebetegség végét

A műsorból kiderül, hogy kellene öltözködnie egy elbukó DK-s főpolgármester-jelöltnek és az is, Kunhalmi Ágnes szerint milyen városvezetőre lenne szüksége az állatoknak.

Sorosista abortuszlánc számára gyűjtött Cseh

A magyarra „Tervezett szülőség”-nek fordítható Planned Parenthood Federation of America nevű nonprofit szervezet folyamatosan támadja az abortuszokat korlátozó jogszabályokat.

Vastag bőr van, logika nincs

A nem épeszű logika szerint a Fidesz-KDNP immár holtversenyben van a Gyurcsány & Dobrev-féle liberálbolsevik képződménnyel, melyben ’56 eltipróinak és ’68 anarchista páviánjainak ideológiája csapódik le.

Momentum-szirének

„Magyarország hangja leszünk Európában” – írja közösségi oldalán Donáth Anna, mint aki, teszem azt, az Eurovíziós dalfesztiválra készülne.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.