Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 23., hétfő, Tekla napja

Címke: Cseh Katalin

29 cikk 1/3 oldal

Bedöglött baloldali zsarológépezet

Nem kell hozzá különösebben éles szem, kifinomult emberismeret, hogy megállapítható legyen: a baloldalnak is nevezett neoliberális politikai osztály fuldoklik a méregtől.

Első lépés a normalitás felé és felénk

Egy európai vezető a minap azt üzente Európában az európaiaknak, hogy az európai életformát meg kell és meg is szándékozik védeni, és ettől számosan azonnal a torkának ugrottak

A megbélyegzett közösség

Nincs meggyőzés, nincs nemzeti minimum, nincs tisztelet a szokásjoggal, néha még a leírt szabályokkal szemben sem, csak bojkott, verbális erőszak, agitáció és félrevezetés van az Európai Parlamentben.

Hamis imázsépítés a Momentumban

Míg Cseh Katalin 2014-ben egy tüntetésen elmondott beszédében emigráns orvosként mutatkozott be, aki addig nem térhet haza, amíg Orbán Viktor kormányon van, az Instagram-oldala egészen mást mutat be.

Rutinfeladat

A sok hasonlóság mellett a Momentum annyiban feltétlenül „tisztességesebb” párt, mint elődje, a néhai SZDSZ, hogy már megjelenése pillanatában sem titkolta, mennyire aljas és magyargyűlölő.

Cseh szavai nem hatották meg Von der Leyent

A felszólalók között volt a Momentum képviselője, a magyar kormány elleni áskálódásban élen járó Cseh Katalin is, aki indulatosan követelte az Orbán-kormány számon kérését a német politikustól.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.