Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 24., péntek, Timót napja

Címke: Cseh Katalin

43 cikk 1/5 oldal

A Momentum strasbourgi vallomása

Borzalmasan unalmas, pedig még sokáig kell hallgatnunk. A színvonal pedig egyre zuhan lejjebb és lejjebb. Tudják, ahogyan szerintük a magyar demokrácia helyzete is.

Zárszámadás

Elégedett a mögöttünk hagyott esztendővel Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője. Derűjét közösségi oldalán is megosztotta.

A NATO és az egykori szovjet elvtársak

Alaposan kiverte a biztosítékot, hogy Cseh Katalin közösségi médiában ismertté vált bejegyzése gyakorlatilag NATO-beavatkozást sürget egy NATO-tagállam törvényesen megválasztott kormánya ellen.

Várhelyi Olivér méltóságot adott az országnak

Várhelyi kifejezte azt a szilárd meggyőződését, hogy az európai és nemzeti érdekek nem zárják ki egymást. A művészet az, hogy közös nevezőt sikerüljön találni, ami mindenki számára elfogadható.

Cseh Katalin, ön súlyosan téved!

A határon túli magyarok érdekeit a legjobban a románok, illetve a szlovákok képviselik? Miféle „elképzelés” ez Cseh Katalin pártjától? Tarthatatlan, nevetséges és naiv.

Cseh Katalin alaposan túllőtt a célon

Az elmúlt egy-két év fejleményei azt mutatják, hogy a Magyarország érdekeivel szemben megengedhetőnek vélt politikai eszközök is változnak.
43 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …