Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 28., péntek, Elemér napja

Címke: Csík Zenekar

7 cikk 1/1 oldal

Történelmi és gasztronómiai fesztivál Esztergomban

Ízek-Korok-Hangulatok névvel péntek délután kezdődik Esztergom legnagyobb gasztronómiai, családi fesztiválja, amelyen hagyományőrzők segítségével a 17. századi Bocskai korával ismerkedhetnek meg az érdeklődők – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Unikális muzsika Kalotaszegen

Kanun, kecskeduda és torokének – augusztus 1-4. között rendezik meg a Méra Világzenei Csűrfesztivált. A teljes mértékben önszerveződő, kisközösségi eseménysorozatot Kolozsvártól 13 km-re, Mérán tartják.

Pénteken kezdődik a Fatemplom fesztivál a zalai Magyarföldön

Pénteken kezdődik a Fatemplom fesztivál a Zala megyei Magyarföldön, ahol zenei, irodalmi és szakrális műsorok mellett az Őrségre jellemző családias hangulat is várja a résztvevőket – hangzott el szerdán az M1 aktuális csatornán.

A SopronDrum fesztivállal kezdődik a szezon a Fertőrákosi Barlangszínházban

A második alkalommal megrendezendő SopronDrum nemzetközi ütősfesztivállal kezdődik a szezon a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházban. A fesztivált június 10. és 17. között a Soproni Ünnepi Hetek keretében rendezik meg – tájékoztatta a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. az MTI-t.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …