Nézze meg a Budavári Palotapiknik programjait!

A Budavári Palotapiknik nem más, mint a Budavári Palotanegyed új családi eseménysorozata, ami DJ Methával közös szervezésben, idén először valósul meg szeptember 23-án, szombaton.

2023. 09. 21. 17:05
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szombati Budavári Palotapiknik elektronikus zenei programjáért a Savoyai teraszon az idén húszéves, DJ Metha által alapított Be Massive Horizon csapata lesz felelős. A csapat az esti bulit megelőzően napközben izgalmas zenei kincskeresésre invitálja a kicsiket és nagyobbakat egyaránt. 

Több helyszínen különböző stílusú zenei produkciók, táncos bemutatók, tánctanítás várja a családokat, az állomások pedig összekapcsolódnak egy nagy kincskereső játékká. 

budavári palotapiknik
A Karmesterjátékra is várják az érdeklődőket a Várkert Bazárba szombat délután (Forrás: Budavári Palotanegyed)

A családi napon 11 órától a a Belefér egy pici szívbe című gyerekelőadást láthatja a közönség a Csík zenekar három tagjának előadásában.

15 órától pedig a Bélaműhely Karmesterjáték című koncertjével várják a családokat a Várkert Bazárban. A Budavári Palotanegyed programjai ingyenesen látogathatók, a Várkert Bazár 11 és 15 órakor kezdődő koncertprogramjára azonban belépőjegy váltása szükséges.

A Budavári Palotapiknik programjai:
Várkert Bazárt
10:00–17:00     Ingyenes kézműves-foglalkozások és interaktív játékok
11:00–12:00      Belefér egy pici szívbe
15:00–16:15      Bélaműhely: Karmesterjáték
Budavári Palotanegyed
13:00–18:00      Ingyenes kézműves-foglalkozások és interaktív játékok
13:00–18:00      A zenei kincskereső játék állomásai (neoreneszánsz kert, Gloriett, Királypince bejárat, Mátyás kútja, török kert, Halászó gyerekek kútja)
15:00–21:00     DJ Metha – Be Massive Horizon a Savoyai teraszon

 

Borítókép: Részlet a Belefér egy pici szívbe című előadásból (Forrás: Budavári Palotanegyed)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.