Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 17., szombat, Jácint napja

Címke: Czeglédy Csaba

274 cikk 1/28 oldal

Szombathelyen nem kérnek Czeglédyből

Annyi biztos, Szombathelynek új vezetője lesz, hiszen a jelenlegi polgármester, Puskás Tivadar nem indul a választáson.

Folytatja a bíróság a Czeglédy Csaba elleni eljárást

A Csongrád Megyei Főügyészség indítványának helyt adva a Czeglédy Csaba elleni büntetőeljárás folytatásáról döntött a Szegedi Ítélőtábla – tájékoztatta az ügyészség helyettes szóvivője kedden az MTI-t.

Gyurcsány: Helyettem kellett ülniük

Noha az Európai Ügyészséghez való csatlakozást sürgeti, éppen Gyurcsány Ferenc környezetéből kerülnek feltűnően sokan kapcsolatba az igazságszolgáltatással.

Budai Gyula: Az ellenzék kiállt Czeglédy mellett

Mindenképpen be kellett zárni azt a kiskaput, amely lehetőséget adott arra, hogy köztörvényes bűncselekménnyel gyanúsított személyeket bizonyos pártok feltegyenek a listájukra.

Gulyás Gergely: Teljesült Manfred Weber kérése

A csúcsjelölti rendszer jogállamisági problémákat vetett föl, de sikerült megakadályozni, hogy alkalmatlan jelöltek kerüljenek az európai toppozíciókba – mondta a Kormányinfón Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Konszenzust teremteni képes európai vezetőkre van szükség

A magyar kormány megelőlegezi a bizalmat az új jelöltek felé, annak ellenére is, hogy némelyikükkel vannak véleménykülönbségeik, és bíznak benne, hogy a szerződések őreiként fognak működni – mondta.
274 cikk 1/28 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.