Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 16., hétfő, Etelka, Aletta napja

Címke: DK

379 cikk 1/38 oldal

Fidesz: Gyurcsányék beszélnek nyugdíjról?

Gyurcsány-Bajnai-kormányok alatt több mint 7 %-kal csökkent a nyugdíjak vásárlóértéke, mert a nyugdíjas inflációt követő nyugdíjemelést sem biztosították – emlékeztetett a kormánypárt.

Cetliken üzenget a DK Pécsett

A Gyurcsány-Dobrev párt pécsi elnöke a megyei újságnak elismerte, a cetliket ő írta, és azok vannak rajta, akiket a városi cégek felügyelőbizottságába javasolnak.

Anettka a szántásban

Ha kinevetgéltük magunkat, azért szögezzük le: mint minden vígjátéknak, a Bősz-kabarénak is komoly üzenete van. Tetszik, nem tetszik, a trágár őszödi ember feltartóztathatatlanul nyomul tovább.

Vezet a Fidesz–KDNP az összefogással szemben is

Egy most vasárnap esedékes választáson a Fidesz–KDNP országos listájára a magyarok 52 százaléka szavazna, a kormánypártok politikáját továbbra is több mint hárommillióan támogatják.

Ráégett a DK-ra a győri zsarolási ügy

Egyre több jel mutat arra, hogy a DK-nak és személy szerint a Gyurcsány Ferenchez közel álló Czeglédy Csabának komoly szerepe volt Borkai Zsolt megbuktatásában.

Mégiscsak Gyurcsány a főváros vezetőinek egyike

A DK elnöke korábban tagadta az ellenzéki vezető szerepét, ennek ellenére egy sajtótájékozatón egy kérdésre, „mint a fővárost irányító vezető” válaszolt.
379 cikk 1/38 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …