Keresés
Magyar Nemzet
2019. február 16., szombat, Julianna, Lilla napja

Címke: DK

812 cikk 1/82 oldal

Országgyűlés Hivatala: legitim a szavazógépek működése

Az Országgyűlés Hivatala közölte: álláspontjuk nem változott, továbbra is szabályosnak tartják a szavazógépek kártya nélküli működését, és törvényesnek a december 12-i parlamenti szavazási eljárást.

Czeglédyék perére nincs hatással az uniós döntés

A bírói döntés sajtóban megjelent indokolása szerint a 2015-ös adóévre a Czeglédy vezette zrt. jogszerűen alkalmazta bevallásaiban a fordított áfával szemben az egyenes adózás módszerét.

Jogállam a holland génekben

Majdnem az egész Nyugat egykori gyarmatai kifosztásakor és a bennszülöttek kiirtásakor szedte össze a jogállami géneket, csakúgy, mint a máig tartó gazdagságot.

Gyurcsány felmentést adott a Jobbiknak

Évértékelő beszédet tartott szombaton Gyurcsány Ferenc. Ezúttal mellőzte a trágár kifejezéseket, és kíméletes jelzőkkel illette a miniszterelnököt is.

Budai Gyula: Czeglédyre többen is rávallottak

A vád alá helyezett szocialistákhoz közeli ügyvéd által elsikkasztott 6 milliárd forintból egy nagyon jelentős összeg az MSZP és a DK kasszájába vándorolt.
812 cikk 1/82 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.