Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 21., hétfő, Orsolya napja

Címke: DK

321 cikk 1/33 oldal

Gyurcsányék Szabó Ervinért kardoskodnak

Elfogadhatatlan, hogy a Fővárosi Könyvtár még mindig Szabó Ervin nevét viseli – nyilatkozta egy történész annak kapcsán, hogy a DK a hazai kultúra egyik legnagyobb alakjának nevezte.

Újabb jobbikos kilépő, kritika a Mi Hazánktól

Nem tart idén tisztújító kongresszust a Mi Hazánk Mozgalom, a párt jövő év március 15. előtt tervezi a választmány összehívását – közölte Toroczkai László, a párt elnöke.

Sok ellenzéki jelölt elhagyta a pártlogót

Civil vagy független jelöltként indult a 2014-ben győztes ellenzéki polgármesterek zöme vidéken a mostani önkormányzati választáson, de ez nem feltétlenül jelentett előnyt.

Arctalan arcátlanság

Kétségtelen, hogy a vasárnapi önkormányzati választás felemás eredményéhez több, részben egymástól független, másrészt egymást erősítő tényező vezetett.

Kétharmad közelében a kormánypártok

A Fidesz-KDNP úgy szerzett többséget a megyei közgyűlésekben a vasárnapi önkormányzati választáson, hogy a lehetséges 381 mandátumból összesen 251-et besöpört.

A mérkőzés most kezdődik

Október 14-én új időszak kezdődött a magyar politikában, és ha a jobboldal 2022-ben újra magabiztosan nyerni akar, ehhez az új korszakhoz alkalmazkodnia kell.
321 cikk 1/33 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …