Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 22., szerda, Vince, Artúr napja

Címke: Dömötör Csaba

85 cikk 1/9 oldal

Álhírt cáfolt Dömötör Csaba

Azt írta a tegnapi Népszava, hogy Budapest nem kap majd uniós pénzeket a következő 7 éves költségvetési időszakban. Ez egy vaskos álhír – hangsúlyozta a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

Dömötör Csaba: Jó úton haladunk

Új klímatervet fogadott el a kormány, minden kórházi kórtermet és várótermet felújítanak. A miniszterelnök évindító sajtótájékoztatóján elhangzottakról Dömötör Csabát, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárát Földi-Kovács Andrea kérdezte.

„Küzdelmes évre készülünk”

Dömötör Csaba a múlt év egyik tanulságaként hangsúlyozta: nem lehet magától értetődőnek tekinteni a jobboldali választási győzelmeket, közösségként és egyénként is mindig újra meg kell értük küzdeni.

Dömötör Csaba: Most lapulnak a címeres jogvédők

A Gothár-ügy, a bírók és az ügyészek fizetésemelését célzó kormányzati törvényjavaslat, illetve az egészségügy helyzete került terítékre az Országgyűlésben a napirend előtt.
85 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …