Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 18., hétfő, Jenő napja

Címke: Dömötör Csaba

67 cikk 1/7 oldal

Kétszínű az ellenzék

Karácsony Gergellyel a jövő helyett azok tértek vissza, akik a múltat akarják visszatalicskázni, a pénzt pedig ki – mondta Dömötör Csaba.

Dömötör Csaba: Kiléptek a paraván mögül a múlt emberei

Megmozdult a közéleti panoptikum – így kommentálta Dömötör Csaba államtitkár a Magyarország élőben című műsorban, hogy megválasztották a fővárosi cégek igazgatósági és felügyelőbizottsági tagjait.

Polt Péter maradt a legfőbb ügyész

Könnyen felmegy az ember vérnyomása, ha önök szónokolnak demokráciáról és jogállamiságról 2006 után – válaszolt egy DK-s felszólalásra az államtitkár a Parlamentben.

Dömötör Csaba: Tényleg visszatért a Demszky-korszak

Az önök szabadsága azt jelenti, hogy csak és kizárólag baloldali és liberális körök jutnak majd levegőhöz a fővárosban – jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a parlamentben.

Dömötör Csaba: Ez nem egy cirkusz, hanem a parlament

Akárhányszor balhéznak, annyiszor fogjuk türelemmel végignézni, és folytatjuk azt a munkát, amivel megbíztak minket – írta Dömötör Csaba, hozzátéve: egészen addig, amíg a választók erre felhatalmazást adnak.
67 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …