Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 23., hétfő, Tekla napja

Címke: Dömötör Csaba

348 cikk 1/35 oldal

Az üzenet: megéri gyermeket vállalni

Egy ország akkor lehet igazán családbarát, ha a támogató intézkedéseken túl a tágabb nyilvánosság is az. Ehhez példaképekre van szükség.

Novák Katalin: A gyermekvállalás értékkérdés

A családok támogatása, megerősítése nem csak az anyagiakról szól, a gyermekvállalás, a családalapítás pedig kulturális és értékkérdés – hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a III. Budapesti Demográfiai Csúcs pénteki napján.

Ma kezdődik a Demográfiai Csúcs

Harmadik alkalommal rendezik meg Budapesten a demográfiai csúcsot, amelyen politikusok, tudósok, egyházi képviselők és közszereplők tartanak előadásokat népesedéspolitikai kérdésekről.

Bárki megmutathatja a szépséget

Magyarország 365 címmel országos fotópályázatot hirdet a kormány az ország értékeinek bemutatására – jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Dömötör Csaba: Nagy vitákra számít a kormány az EU-ban

Dömötör Csaba úgy fogalmazott: a vitákban „az ideológiai indíttatású politikai boszorkányüldözés” sem kizárt, de – tette hozzá – hazánk jó biztosjelöltet állított Trócsányi László személyében.
348 cikk 1/35 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.