Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 17., kedd, Zsófia napja

Címke: Egyiptom

535 cikk 1/54 oldal

Trumpé lehet a show Biarritzban

A nemek közötti, illetve a globális egyenlőtlenség elleni küzdelem lesz a ma kezdődő háromnapos G7-csúcstalálkozó fő témája a Franciaország délnyugati csücskében található Biarritzban.

Lecsaptak a terroristákra Egyiptomban

A belügyminisztérium tájékoztatása szerint a rajtaütések az egyiptomi főváros, Kairó külterületén, valamint Fajjúm tartományban történtek.

Autóba rejtett pokolgép okozta a robbanást Kairóban

Egy robbanószerekkel megpakolt autó okozta a kairói onkológiai intézet közelében hétfőre virradóra történt robbanást – közölte az egyiptomi belügyminisztérium hétfő délután. Legutóbbi jelentések szerint a detonációnak 20 halálos áldozata van.

Tizenhatan meghaltak egy kairói robbanásban

Az egyiptomi főügyész vizsgálja ki a baleset körülményeit, de egyelőre nem közöltek olyat, hogy a robbanás terrorista cselekmény lett volna.
535 cikk 1/54 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.