Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 3., szerda, Klotild napja
HÍR TV – Keménymag:Nácizni egyet volt ideje Karácsonynak

Címke: El paso

11 cikk 1/2 oldal

A baloldallal szimpatizált a daytoni tettes

A tettes Twitter-fiókja tele volt szélsőbaloldali bejegyzésekkel és az antifának nevezett, magukat antifasisztának minősítő, erőszakos mozgalmakkal rokonszenvező üzenetekkel.

Trumpot hibáztatják riválisai

Főként demokrata politikusok vádolták azzal az amerikai elnököt, hogy az általa terjesztett fajgyűlölet a felelős az El Pasóban történt támadásért.

A mexikói külügyminiszter El Pasóban járt, Donald Trump is oda készül

Marcelo Ebrard mexikói külügyminiszter hétfőn este a Texas állambeli El Pasóban járt, az egyik minapi tömeggyilkosság helyszínén, Donald Trump amerikai elnök pedig szerdán tesz látogatást a mexikói határ mentén fekvő városban. A szombati tragédia 22 halálos áldozata közül 7 mexikói volt. Trump a másik tömegmészárlás helyszínére, az ohiói Daytonba is ellátogat.

Felhergelte Mexikót az El Pasó-i lövöldözés

Az eddigi legnagyobb merényletet követték el a hét végén a spanyol ajkú közösség ellen, írta a dél-amerikai sajtó az Egyesült Államokban történt két támadást követően.

Kettős tömegmészárlás Amerikában

Kevesebb mint egy nap leforgása alatt harminc ember halt meg és többtucatnyi megsebesült két tömegmészárlásban az amerikai El Pasóban és Daytonban.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …