Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 19., hétfő, Huba napja

Címke: elemzés

156 cikk 1/16 oldal

Elemző: A hitelminősítők továbbra is le vannak maradva

Az elemzők szerint számítani lehetett arra, hogy a nemzetközi hitelminősítők nem változtatnak pénteken Magyarország államadós-besorolásán, mivel idén tavasszal már felminősítették azt.

Egy lapra tett fel mindent az ellenzék

Hiteles jelöltek és elvekre épülő politika nélkül nem sok esélye van az ellenzéknek az elemző szerint arra, hogy győzelmet vagy a korábbiakhoz képest nagyobb sikert érjenek el az októberi önkormányzati választáson.

Keménymag: A melegek a kirekesztőek

Az ellopott szivárvány nyomába eredt a Hír TV Keménymag című műsora. A Pride havában egy emberként túlmentek a barátságon. A műsorban kielemezték Bangóné újrainduló színi tanodáját és Cseh Katalin első napját az Európai Parlamentben. És a legújabb cicaharcról is szó volt, a legnagyobb magyar pártváltó, Hadházy Ákos ezúttal Márki-Zay Péter mozgalmának intett búcsút.

Élénk növekedést vár az MNB

Megemelte legújabb inflációs jelentésében a növekedési várakozásait a Magyar Nemzeti Bank. A szakértői elemzés szerint több kockázati forgatókönyvvel kell számolni.

Nem jutottak volna be a szocialisták a parlamentbe

Ha a mostani EP-választás eredményei alapján kellene szétosztani a magyar parlamenti mandátumokat is, az ellenzéki pártok közül a legnagyobb parlamenti frakcióval a DK rendelkezne.
156 cikk 1/16 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.