Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 23., szombat, Kelemen, Klementína napja

Címke: elnökség

7 cikk 1/1 oldal

Korszakalkotó Trump-elnökség

A legfelső bíróság első olyan ítélkezési éve, amelyben már konzervatív bírák voltak többségben, arról árulkodik, hogy hosszú távon kifizetődhet Donald Trump stratégiai jelentőségű bírósági politikája.

Finnország átvette az Európai Unió soros elnökségét

Hétfőtől hat hónapig Finnország tölti be az Európai Unió soros elnökségét, az észak-európai ország Romániától vette át, majd januárban Horvátországnak adja tovább a tisztséget.

Őszig a helyén marad a Jobbik-elnökség

Lemondott a Jobbik elnöksége, de nem azonnali hatállyal. Őszig kitart a vezetés, a tervek szerint az önkormányzati választás után dönt a választmány a személyi cserékről.

Lemond a Jobbik elnöksége

A Jobbik országos elnöksége úgy döntött, hogy vállalva a politikai és személyi felelősséget az EP-választás eredményéért, nem tölti ki teljes mandátumát.

MSZP-csőd következmények nélkül

A hét végi EP-választáson elért minden eddiginél rosszabb eredménye ellenére az MSZP-ben kitartanak a jelenlegi vezetés mellett, a pártban csak az önkormányzati választás után tarthatnak tisztújítást.

Clinton nem indul 2020-ban, de a politikai pályán marad

Hillary Clinton nyolc évig volt first lady, nyolc évig dolgozott New York állam szenátoraként, négy évig töltötte be a külügyminiszteri posztot, és öt hónapig volt a Demokrata Párt elnökjelöltje.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …