Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 5., csütörtök, Vilma napja

Címke: előválasztás

34 cikk 1/4 oldal

Érdektelenségbe fulladt az ellenzéki előválasztás

Nem tudta megtartani az ígéretét Karácsony Gergely, az ellenzéki összefogás főpolgármester-jelöltje, amikor azt mondta, hogy mind a 23 fővárosi kerületben egyetlen kihívója lesz a Fidesz jelöltjének.

Zuglóban is előválasztást tarthatnak

A Magyar Nemzet információi szerint a Momentum Mozgalom európai parlamenti választás után megnőtt politikai étvágya nehezíti a baloldali összefogást.

Ellenzéki előválasztás jöhet Zuglóban

Ellenzéki önkormányzati képviselő-jelölti előválasztás lehet a XIV. kerületben, mivel az európai parlamenti választás felborította az eddigi kényes egyensúlyt a kormánypártok kihívói között.

Cserepes virág Kálmán Olgának

Nem tudni pontosan, mikor kezdődött a műsor, de az biztos, hogy annak második felvonásában Gyurcsány Ferenc gondoskodott arról, hogy a helye ne maradjon üresen.

Troll: „Fletó legalább iszik és kígyókról beszél, az is egy feldolgozása a vereségnek”

A Hír TV Troll című műsorában terítéken a főpolgármesteri előválasztás, azaz a roncsderbi. Szó esik a Kálmán Olga ruhájáról, amiben nem jelent meg. Az ellenzéki kampányban célszerűen elköltött milliókról. Tóth Bertalan időutazásáról a 2017-es évbe. A Mozgástér blog fake news gyárlátogatásairól és az örök elégedetlen soros blogokról. Ezen témákat tárta fel a műsor M. Dobos Marianne műsorvezető vezényletével, valamint a stúdióba hívott vendégek – Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Szarvas Szilveszter, a Pestisrácok.hu főszerkesztő-helyettese és Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa.

Informátor: Kálmán Olga programja nem sok konkrétumot tartalmazott

A sikerélmény fontos, a politikában meg végképp. Az ellenzéki pártok kitaláltak maguknak egy versenyt, ahol bármilyen eredmény születik, győztesnek számítanak. Ez lett a főpolgármesteri előválasztás. A sztori már az év elején elkezdődött, hiszen az első forduló eredménye már február 3-án megvolt. Ezt a versenyt Karácsony Gergely behúzta, az MSZP-s Horváth Csabával szemben. Aztán elérkezett a második forduló. A történet egyszerűnek indult, aztán Gyurcsányék megbonyolították. Sokáig úgy volt, hogy ők is Karácsonyt támogatják, azonban végül saját jelöltet állították Kálmán Olga személyében. Az ellenzéki verseny június 20-án indult és 26-án ért véget. Az Informátor a kampány utolsó napjait követte végig.
34 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …