Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 24., szerda, György napja

Címke: előválasztás

77 cikk 1/8 oldal

Aggályos adatkezelés a Párbeszédnél

A múlt heti előválasztást követően egyre többen jelezték: annak ellenére kaptak támogatást megköszönő levelet Karácsony Gergelytől, hogy nem is vettek részt a voksoláson.

Tarlós István már nem karriert épít

Tarlós István szerint a baloldal előválasztás címén csupán bátorságfejlesztő gyakorlatot tartott, az eseménynek pedig a résztvevők arányának megfelelően tulajdonít jelentőséget.

Keménymag: Még az MSZP-sek sem szavaztak Horváth Csabára

Vasárnap délután ért véget a kétszereplős baloldali előválasztás, amelynek nyertese nagy fölénnyel Karácsony Gergely lett. Zugló polgármestere szerint a baloldal az előválasztáson megverte a Fideszt. Többek között erről beszélgetett Velkovics Vilmos az ECHO TV Keménymag című műsorában vendégeivel: Megadja Gáborral, Dezse Balázzsal és Vésey Kovács Lászlóval.

Szocialista vesszőfutás Budapesten

Kisebbségbe szorult a többi ellenzéki párttal szemben az MSZP Budapesten, a párt egy évtizede képtelen saját főpolgármester-jelöltet állítani a fővárosban.
77 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.