Keresés
Magyar Nemzet
2020. szeptember 21., hétfő, Máté, Mirella napja
HÍR TV – Bayer-Show:Ha van kalap, az a baj, ha nincs kalap, az a baj

Címke: eltiltás

21 cikk 1/3 oldal

Könyörtelenül

Súlyos büntetést szabott ki a Magyar Országos Korcsolyázószövetség a rövid pályás gyorskorcsolyaváltóval ­olimpiai bajnok Burján Csabára.

Egy évre eltiltották Burján Csabát

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) etikai és fegyelmi bizottsága egy évre eltiltotta az olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázót, Burján Csabát.

Maflás a medvének

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) döntése után – amellyel Oroszországot négy évre eltiltotta az olimpiai és világbajnoki részvételtől – dèjá vu érzésünk lehet.

Balul sült el az orosz rulett

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) laborató­riumi eredmények manipulálása miatt négy évre eltiltotta Oroszországot az olimpiai és világbajnoki részvételtől.

WADA: Négyéves eltiltás Oroszországnak

Bizonyítottnak látták, hogy a moszkvai laborban hamis bizonyítékokat iktattak, illetve pozitív eredményeket semmisítettek meg, amelyek segítségével leleplezhetőek lettek volna a csalások.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …