Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 30., hétfő, Zalán napja
HÍR TV - Bayer show:Az ellenzéknek mindig van másik problémája

Címke: Emilia-Romagna

8 cikk 1/1 oldal

Száz fölött a halottak száma Olaszországban

Száz fölé emelkedett az újfajta koronavírus halottjainak a száma Olaszországban a polgári védelmi hatóság szerda esti tájékoztatása szerint. A Covid-19 fertőzésnek már 107 halottja van. Bejelentették, hogy óvintézkedésként csütörtöktől leállítják az oktatást az egész országban.

Országos tesztnek számít a tartományi választás Emilia-Romagnában és Calabriában

Reggel hét órakor nyíltak meg az urnák az északi Emilia Romagna és a déli Calabria tartományban, ahol az este 11-ig tartó választások jelentős belpolitikai fordulatot idézhetnek elő a Matteo Salvini vezette jobboldal és a kormánypárti Demokrata Párt (PD) irányította baloldal szoros versenyének eredményétől függően.

Foggal-körömmel védik befolyásukat a baloldaliak

Az észak-olaszországi Emilia-Romagna a második világháború óta a baloldal fellegvárának számít, a felmérések azonban azt jelzik, hogy ez a vasárnapi voksolás után megváltozhat.

Salvini rákapcsolt a választási kampányra

Emilia Romagnában „nem választások, hanem népünnep lesz” január 26-án, mivel a Liga vezette jobboldal felszabadítja a tartományt a baloldali vezetés alól – jelentette ki Salvini.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …