Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 14., csütörtök, Aliz napja

Címke: étterem

11 cikk 1/2 oldal

Márton-napi utazás az asztal körül

A késő őszi időjárásban november legnépszerűbb turisztikai ünnepe a fehér asztal mellett elöltött Márton-napi libanapok, amikor tradicionális libás ételeket fogyaszthatnak az ínyencek.

Rózsa Péternél

Belekötöttem a cifraszűr ujjába az utolsó részletet, és felnyergeltem – kezdte a történetet Rózsa Péter, a gazda, Rezeda Kázmér pedig hátradőlt, odaadta magát egészen az elkövetkező történetnek.

A szakács meztelen

Jamie Oliver az a szakács, akit mindenki ismer, pedig egyetlen komoly szakmai elismerést sem szerzett bő húszéves pályafutása alatt.

Ikon

Ilyen tökéletes bélszínt még nem evett Rezeda Kázmér, pedig evett már bélszínt az Egyesült Államokban, Chilében és Új-Zélandon is – de eh, mit! Mostantól a bélszín hazája Debrecen, és punktum!

Munkába állnak Olaszország első robotpincérnői

Munkába állnak a héten Olaszország első, kínai gyártmányú robotpincérnői egy liguriai éttermében, amelyet hajdanán két irodalmi Nobel-díjas alkotó, Ernest Hemingway amerikai regényíró és Eugenio Montale olasz költő is gyakran felkeresett.

Átadták a Magyar Turizmus Minőségi Díjakat

Huszonnyolc szálloda és tizenegy étterem kapott Magyar Turizmus Minőségi Díjat a 2018-as pályázaton, velük együtt már 104 szolgáltató, köztük 75 szálloda és 29 étterem jogosult a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által alapított védjegy használatára.

Keresd a féket!

A civilizáció rokkantjai a féket keresik. Egy végtelenített autóverseny agyonmatricázott, föltuningolt járgánya itt mindenki. Ki tudja, mióta tart már a verseny?
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …