Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 27., szerda, Hella napja
HÍR TV – Keménymag:Gyurcsány ismét nagyot ment a héten

Címke: EU csúcs

66 cikk 1/7 oldal

Megállapodás nélkül ért véget az EU-csúcs

Nem sikerült megállapodni az EU következő hét évi keretköltségvetéséről, az álláspontok sem közeledtek egymáshoz, így kora este véget ért az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben.

Orbán Viktor az ambiciózus büdzsé mellett

A miniszterelnök elmondta: egyelőre nincs kilátásban a megállapodás a hétéves keretköltségvetésről, így lehetséges, hogy egy újabb uniós csúcstalálkozón keresik majd a megoldást.

Andrej Babiš: Kezdi értelmét veszíteni a csúcstalálkozó

A találkozóra szállingózó vezetők többsége elégedetlen és a fukar tagállamokra mutogat, amiért azok nem engednek az egy százalékos elképzelésükből – folyamatosan blokkolva a megállapodás lehetőségét.

EU-csúcs: ki pénzelje a célokat?

A rendkívüli EU-csúcson a magyar érdeket Orbán Viktor képviseli, aki már délelőtt egyeztetett Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével.

EU-csúcs: Charles Michel már tárgyalt Orbán Viktorral

Órákon belül kezdetét veszi az állam- és kormányfők rendkívüli csúcstalálkozója Brüsszelben, ahol az országvezetők a 2021 és 2027 közötti keretköltségvetésről (MFF) próbálnak majd megállapodni.
66 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …