Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: Európa-bajnokság

209 cikk 1/21 oldal

Megnyert ezüst és elveszített arany

Három érmes helyosztónkból csak egyet nyertünk meg tegnap a birkózó-Európa-bajnokságon, és bizony rossz üzletet csináltunk, mert Lőrincz Viktornak és Lévai Zoltánnak is be kellett érnie az ezüsttel.

Hagyományteremtő szándék

Alig pár nappal a svéd-norvég-dán közös rendezésű Európa-bajnokság vége után kampányindító rendezvényt tartott Budapesten a 2022-es férfikézilabda Eb hazai szervezőbizottsága.

Esélyesek a tokiói aranyra

Märcz Tamás irányítása alatt a 2018-as Eb-n a dicstelen 8. hellyel padlót fogott az együttes, és másfél év leforgása alatt innen kapaszkodott fel a csúcsra a Duna Arénában kiharcolt kontinensbajnoki címmel.

Ha nem is csalás, attól még fáj

Az élet már csak olyan, hogy bár a rövid pályás gyorskorcsolyázók debreceni Európa-bajnokságán négy aranyérmet nyertünk, a legtöbb szó mégiscsak arról az ötödikről esik.
209 cikk 1/21 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …