Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 16., vasárnap, Jusztin napja

Címke: Európa-bajnokság

461 cikk 1/47 oldal

Kapaszkodnának az utolsó szalmaszálba

A magyar válogatott megteremtette annak a lehetőségét, hogy 2020 januárjában egy lépéssel közelebb kerüljön a tokiói részvételhez.

Gólfesztiválok szerte a kontinensen

Öt csoport hétfőn este befejezte az Euró­pa-bajnoki selejtezők 4. fordulóját, és többségükben már most elég markánsan kirajzolódnak az erővonalak.

Szalai Ádám – Durcás kisgyerekből vezéregyéniség

Volt idő, amikor úgy viselkedett, mint egy durcás kisgyerek, aztán ráérzett arra, hogy a csapatnak vezéregyéniségként van rá szüksége. Cosimo Inguscio, Marco Rossi helyettese így jellemezte Szalai Ádámot.

Kikapott a világbajnok Törökországban

A világbajnok francia labdarúgó-válogatott meglepetésre simán, 2-0-ra kikapott a török csapat vendégeként az Európa-bajnoki selejtező-sorozat szombati játéknapján.

Meggyőző fölénnyel nyertünk Bakuban

A magyar labdarúgó-válogatott Azerbajdzsánban aratott szombati 3-1-es győzelmével csoportja élére ugrott az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.
461 cikk 1/47 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.