Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 6., péntek, Miklós napja

Címke: Európa-bajnokság

139 cikk 1/14 oldal

Késely Ajna ezüstérmes lett 800 gyorson

A glasgow-i rövid pályás Európa-bajnokság második versenynapján több versenyző révén voltunk érdekeltek. Késely Ajna nyolcszáz méter gyorson szerzett ezüstérmet.

Hosszú-történet: családban marad

Bakos László, Pass Ferenc, Dave Salo, Shane Tusup, Petrov Árpád, Gelencsér Máté. Hosszú névsor, bár az ötödik olimpiájára készülődő zseni pályafutása is három évtizedre terjed ki.

Járható az út az Eb-re

Március 26-án először Bulgáriában kellene nyerni, s ha ez sikerül, öt nap múlva, 31-én az Izland–Románia párharc győztese jön hozzánk.

Sírva búcsúzott el a sikerkapitány

A hétfő esti találkozók sok gólt hoztak, és két edző is elbúcsúzott a játékosaitól – meglepő módon ugyanannak a találkozónak a két kapitánya köszönt el.

Ismét piacvezető volt az M4 Sport

A kedd esti, Wales-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés során a tévében és az interneten több mint másfél millióan kapcsoltak az M4 Sport közvetítésére.

Kedd estére eltűnik az összes kérdőjel

Hétfőn három labdarúgó Eb-selejtező csoportban is befejeződtek a küzdelmek. Az F és a J csoportban már nem volt nyitott kérdés, ellenben a D csoportból a kvalifikáció még háromesélyes volt.
139 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …