Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 20., vasárnap, Vendel napja

Címke: évértékelő

27 cikk 1/3 oldal

Kubatov Gábor: Az idei aranyév volt az FTC-nél

A zöld fehér egyesület négy csapata is magyar bajnok lett, a férfi vízilabdázók ráadásul a Bajnokok Ligája trófeáját is elhódították – idézte fel a klubelnök.

Felelős beszéd a jövőért

Persze le lehet szólni a miniszterelnök által bejelentett intézkedéseket, hogy azok csak a gazdagabbakat segítik vagy hogy csak ígérgetések, de ezen vélemények csak a kákán is csomót kereső erőlködések.

Angard: Orbán Viktor jogosan bírálta a Jobbik és a baloldal nászát

Egy moderátor: M. Dobos Marianne. A téma: Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde. Megszólalt Soros György is, aki most publikált cikkében a magyar miniszterelnököt bírálta és azt írta: Európát pont tőle, a Fidesztől és az ehhez hasonló erőktől kell megvédeni. Négy vitapartner: a pást baloldalán Tóth Csaba, a Republikon Intézet stratégiai igazgatója és Závecz Tibor, a Závecz Research alapító-ügyvezetője, a jobboldalon pedig Gajdics Ottó, a Karc FM főszerkesztője és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport ügyvezetője.

Az akcióterv tőrdöfés az ellenzéknek

Ha valaki majd évtizedek múlva megírja Orbán Viktor évértékelőinek történetét, a sorrendben huszonegyediket bizonyosan mérföldkőnek fogja tekinteni.

Hazánk végül is nem állt le

Álljon le az Ország! Tüntetés Orbán évértékelőjén – címmel hirdettek meg a tegnapi napra több demonstrációt is. Ennek részeként 40-50 ember és harminc ­autós reggel blokád alá vonta a Lánchidat
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …