Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 6., szombat, Norbert, Cintia napja
HÍR TV – Informátor:A pofátlanságnak Kispesten nincs határa

Címke: évértékelő

65 cikk 1/7 oldal

Sorost még Horn is elhajtotta

Az eltelt évtizedek azt igazolták, hogy amit Csurka István a rendszerváltástól haláláig megjósolt, az szinte hajszálpontosan bejött.

A Magyar Honvédség megbecsülése

Szerintünk a honvédelem nemzeti ügy, amely három pilléren alapul: a Magyar Honvédség katonai képességein, a NATO-szövetség és a magyarok hazafias elkötelezettségén.

Kinek mije tintás a magyar közéletben?

Az a hír, hogy kékes-lilás volt Orbán Viktor tenyere – mint kiderült a tintától – feljebb kapott helyett az Index címlapján, mint az a cikk, amely az évértékelőn elhangzottakról számolt be.

Lecsaphatnak a kis cégek az új típusú támogatásra

Környezetbarát technológiákat vár el a kormány a nagy cégektől a nyolcpontos klímavédelmi programja részeként, ezzel párhuzamosan a kis- és középvállalkozások lehetnek a kedvezményezettjei az intézkedéseknek.

Nem füttyögtek, el se mentek

Mindösszesen szegény Schmuck Erzsike vette a fáradtságot, hogy néhány infantilis LMP-molinót mutogató, bezöldült, borzas emberrel a háttérben a Várbazár elé menjen bazári majomnak.
65 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …