Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 19., szerda, Gyárfás napja

Címke: felsőoktatás

338 cikk 1/34 oldal

Innovátorokat nevelnek az egyetemen

Már rég nem elég, ha egy egyetem pusztán a tudás fellegvára, az intézmények egyszerre próbálnak szolgáltató, termékfejlesztő, innovációs kutatóközpontok is lenni.

BGE-rektor: A versenyképesség növelése és az oktatási kínálat fejlesztése a cél

Az alkalmazott kutatások intenzív folytatását, az oktatási kínálat minőségalapú fejlesztését és a versenyképesség növelését jelölte meg célként Heidrich Balázs, a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) rektora, akit az államfő újra, öt évre nevezett ki a felsőoktatási intézmény élére július 1-jével.

Egyetemen az eEgészségügy

A Semmelweis Egyetem (SE) mindhárom érintett karán sikeresen lezajlott az Egészségügyi Elektronikus Szolgáltatási Tér (EESZT) használatának gyakorlati oktatása.

Új, biotechnológiai épületszárnnyal bővül az ELTE

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) lágymányosi kampusza – állami beruházással – egy sokfunkciós, biotechnológia fókuszú épületszárnnyal bővülhet – közölte a felsőoktatási intézmény az MTI-vel.
338 cikk 1/34 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.