Keresés
Magyar Nemzet
2021. április 14., szerda, Tibor napja
HÍR TV – KEMÉNYMAGKarácsony megint olyat mutat, amihez nem ért.

Címke: felvételek

7 cikk 1/1 oldal

Fischer Annie eddig nem ismert felvételei jelentek meg

Secrets címmel dupla CD-t jelentetett meg Fischer Annie eddig ismeretlen felvételeiből a Hungaroton. A Secrets című anyagon Schubert-, Schumann- és Chopin-művek hallhatók a 25 éve elhunyt világhírű zongoraművész előadásában.

Keménymag: Botrány esetén a baloldal csak szánalmas vádaskodásra képes

Elfoglalta a stúdiót „Mr. Negyven százalék”, „Mr. Kétharmad” és „Mr. Nulla százalék”, akik természetesen egyáltalán nem ismerik egymást. Pedig, hosszú ideje egy stúdióban ülnek, a műsor előtt szinte együtt érkeznek, de nem ismerték fel a másikat a Keménymag felvételén. Úgy látszik, a kispesti példa ragadós, hiszen a felvételek ellenére sem akarnak tudomást venni a kispesti politikusok a korrupciós botrányról. A megmutatott fotók ellenére az érintettek csak össze-vissza beszélnek. Ha már botrány, a közéleti B-közép csapata szóba hozta Borkai Zsolt győri polgármester ügyét is, ami – mint arra Jeszenszky Zsolt, Apáti Bence és Dezse Balázs rámutatott – egy fontos dologra ismét rávilágított, hogy a baloldali és a jobboldali botránykezelés között micsoda különbségek vannak.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …