Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 18., szombat, Piroska napja

Címke: ferenc pápa

134 cikk 1/14 oldal

Vasajtó

A legtöbb ember számára nem érthető, milyen folyamatok zajlanak le a Vatikán vasajtaja mögött, miként csapnak össze érdekek, lobbicsoportok, amelyeknek képviselői egyazon egyház tagjai.

Ferenc pápa azt üzente a Közel-Kelet népeinek, hogy ne féljenek

Az élet legszomorúbb, legaggasztóbb pillanataiban, a próbatételek idején nem szabad félni, bátornak kell lenni – üzente arab nyelven elmondott beszédében a Közel-Keleten élőknek idei első vatikáni audienciáján szerdán Ferenc pápa.

Ferenc pápa a pénz istenének elutasítására szólított fel

A pénz istene, az élvhajhászat, a fogyasztói életmód, a siker hajhászása és az önmagasztalás elutasítására szólított fel hétfőn, vízkereszt alkalmából mondott homíliájában Ferenc pápa a vatikáni Szent Péter-bazilikában.

Egy kierőszakolt kézfogás margójára

A nők ellen elkövetett erőszak istenkáromláshoz hasonló, hangsúlyozta újévi homíliájában Ferenc pápa a Szent Péter-bazilikában. Majd bocsánatot kért, amiért egy nappal korábban ráütött egy nő kezére.
134 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …