Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 18., kedd, Arnold, Levente napja

Címke: Fidesz-KDNP

795 cikk 1/80 oldal

Fidesz: Növekszik a káosz a zuglói parkolási ügyben

Egyre nagyobb a káosz a zuglói parkolási szerződések ügyében, ami Karácsony Gergely polgármester alkalmatlanságát bizonyítja – mondta Kovács Balázs, a Fidesz-KDNP XIV. kerületi képviselője.

Czeglédy Csaba most már az Országgyűlésről álmodik

Már a 2022-es országgyűlési választáson való indulását tervezgeti a 6,3 milliárd forintos költségvetési csalással és más bűncselekmények gyanújával büntetőeljárás alá vont Czeglédy Csaba.

A Momentum politikusa szerint a fideszes nem ember

Bangóné Borbély Ildikóhoz hasonlóan a Momentum főpolgármester-jelöltje sem tolerálja a másként gondolkodókat, akiket közösségi oldalán becsmérelt. Az ellenzék folyamatosan megsérti a kormánypárti szavazókat.

Áron alul értékesítenének ingatlanokat

Törvényességi felügyeleti eljárást kezdeményezett a gödöllői Fidesz—KDNP. Az önkormányzat áron alul értékesítene két ingatlant, az üzlet kedvezményezettje a polgármester régi ismerőse.
795 cikk 1/80 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.