Keresés
Magyar Nemzet
2020. november 26., csütörtök, Virág napja
HÍR TV – CSÖRTEGyurcsány célja az egész ellenzék dominálása

Címke: főhős

13 cikk 1/2 oldal

Főhős: Grállovag vagy ravasz manipulátor?

Schmuck Andor immár 30 éve jelenség a hazai közéletben, aki tulajdonképpen a magyar politikai bulvár megteremtője. Életútja nem mentes a botrányoktól, céljai eléréshez felsőszintű kapcsolatait használja ki.

Főhős: Draskovics Tibor újra a közéletben

A Gyurcsány-kormány volt szóvivője évekkel ezelőtt viccesen dedikált újságíróknak egy Nokia-s dobozt, amely a köztudatban egybeforrt a BKV-val és a korábbi szocialista főpolgármester-helyettes, Hagyó Miklóssal. Az azóta BKK-vá vált fővárosi cég élére Draskovics Tibort neveztette ki Karácsony Gergely, főpolgármester. Főhős című műsorunk ezúttal róla szólt.

Az objektív újságírás netovábbja – Kálmán Olga

A magát független és objektív újságírónak mondó volt tv-s műsorvezető, korábban tagadta, hogy valaha politikai pályára tévedne, de Dobrev Klárának nem tudott ellenállni és elfogadta a felkérést.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …