Főhős: Gyurcsány megette az egész ellenzéket

Ameddig Dobrev Klára az unión keresztül támadja a magyarokat, addig Gyurcsány Ferenc itthon folytatta a kormány elleni hergelést, miközben szépen lassan felzabálta az egész ellenzéket. A Hír TV Főhős című műsorának második részében a nézők láthatták azt is, hogyan lett Simicskó István modellező kisdiákból, honvédelmi miniszter.

Forrás: HÍR TV2020. 05. 05. 13:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legutóbbi műsor azzal fejeződött be, hogy Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára és három társa elérte az európai szintet, és bejutott az Európai Parlamentbe. Nagy volt az öröm a DK-ban, hiszen ezzel az eredménnyel egyértelműen a legjobban teljesítettek az ellenzéki pártok közül. Gyurcsányék vérszemet kaptak.

Az Instagramon, illetve Youtube-on jópofáskodó idősödő politikus bácsi miniszterelnöksége idején ártalmatlan emberek szemét lövette ki, mert mertek ellene tüntetni. Gyurcsány már nem szívesen emlékszik vissza ezekre az időkre. Annál jobban tetszik neki, hogy újra nyeregben érzi magát, hiszen teljesen leuralta az ellenzéki pártokat.

Azt már kiválóan látjuk, hogy ez a csapat mire képes veszélyhelyzetben. Elég csak a Pesti Úti Idősek Otthonára gondolni, Gál J. Zoltán hamisított levelére, arra, hogy a legnagyobb baj közepén Karácsony Gergely az önkormányzati cégek vezetőinek a fizetésével és nem az emberéletekkel foglalkozik, vagy mondjuk a sebességkorlátozásokkal. A Gyurcsány-csapat leuralta a városházát, Karácsony Gergely pedig úgy tűnik, csupán egy báb. Ferencünk nyeregben van, mit csinál ilyenkor az ember? Hát persze, hogy iszik egy jó hideg sört.

„Gyurcsány Ferenc az Informátortól nem csak akkor nem szabadul, amikor mi ott vagyunk, hanem vannak a világ minden területén követőink, illetve nézőink, akik lefigyelik Gyurcsány Ferencet” – mondta Bohár Dániel, az Informátor riportere.

„Az ellenzéknek és annak élén Gyurcsány Ferencnek egyetlen politikai üzenete van, hogy Orbán Viktornak takarodnia kell. Épp ez, ami miatt szerencsére eddig olyan hatalmas, átütő politikai sikert nem is tudtak elérni, hisz az emberek nem annyira nyitottak arra, hogy állandóan csak az utálkozást hallják” – tette hozzá.

Az eheti Főhős Simicskó István, aki elmondta, hogyan került Csepelre, és kulcsmásoló kisiparosból hogy lett a honvédelem a mindene.

„Az, hogy az ember a világ legszebb munkahelyére, egy csodálatos épületbe beteheti a lábát az egy nagyon felemelő érzés volt Nyilván azóta azért sok minden eltelt. Napjainkban a hangulat nem biztos, hogy méltó a hely szelleméhez. Sőt, sok esetben kevésbé méltó. nyilván azért az ember igyekszik a hely szellemiségét is érezni, átérezni. Ez egy óriási megtiszteltetés valamennyi parlamenti képviselő számára, valamennyi ember számára, aki bekerülhet a Parlamentbe” – mondta az egykori honvédelmi miniszter, Simicskó István.

A teljes adás IDE KATTINTVA nézhető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.