Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 19., vasárnap, Sára, Marió napja

Címke: földi lászló

15 cikk 1/2 oldal

Szolgálatok régen és ma

A titkosszolgálatok nem dőlhetnek be jól hangzó és csábító újításoknak, mert ez egyben csapda is lehet számukra, ha nem eléggé megfontoltak.

Stratégiai hiba volt az Iszlám Állam szétverése

Földi László szakértő szerint először meg kellett volna akadályozni, hogy az dzsihadista gondolkodás tovább terjedjen, majd titkosszolgálati akciókkal belülről szétbomlasztani a kalifátust.

Egy határ megvédése mindenek fölötti feladat

Földi László és Horváth József az újra megerősödni látszó Iszlám Állam körüli eseményeket, valamint a Sea Watch 3 kapitánya szabadon engedésének körülményeit elemzik.

Komoly fenyegetést jelenthet az Avaaz

Még a Magyar Helsinki Bizottságnál és a Soros-hálózat egyéb „jogvédő” szervezeteinél is sokkal hatékonyabbak az Avaazhoz hasonló alakulatok.

Visszahívatnák a csaló diplomatát

A hivatalával visszaélő Mazloum Samar visszahívására vagy diplomáciai mentességének visszavonására kéri az ENSZ menekültügyi főbiztosát a Külgazdasági és Külügyminisztérium.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …