Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: főpolgármester

105 cikk 1/11 oldal

Ráfizethetnek a budapestiek az ellenzéki pártok blöffjeire

Tarlós István szerint összeomlott az egyetlen közös ellenzéki főpolgármester-jelöltről szőtt elképzelés. Karácsony Gergelyt felkészületlennek nevezte, aki szerinte szavahihetetlen és tétova is.

Nem a fővárosról szól Karácsony Gergely kampánya

MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje a választási folyamatban engedelmes végrehajtója Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének – mondta a főpolgármester.

Tarlós István nyílt levele

Ha lesz is értelme vitának, az csakis előre nem egyeztetett fővárosi és zuglói témákban, és „face to face” közreműködő nélkül. A felkészültség csak így mérhető le – írja nyílt levelében a főpolgármester.

A roncsderbi folytatódik

Karácsony Gergely zuglói polgármester a most aktivizált töredéknyi ellenzéki szavazó kevesebb mint felének voksaival lett Tarlós István egyik őszi kihívója.

Közjogi kamu az előválasztás

A fővárosiak 97 és fél százalékát egyáltalán nem érdekli az előválasztásnak nevezett kutyakomédia, tehát nagyon úgy tűnik, kár volt az egészet megrendezni.
105 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.