Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 16., szerda, Gál napja

Címke: főváros

34 cikk 1/4 oldal

Karácsony folytatja a patkányozást

A főváros vezetése szerint a baloldal — alkalmatlanságát számtalanszor bizonyító — főpolgármester-jelöltje hisztériát kelt és félrevezet.

Túl sok a magánszállás Budapesten

Nemcsak a hagyományos szállodák, hanem a köznyelvben Airbnb-szállásként ismert apartmanok turistaforgalma is erőteljesen nőtt idén a fővárosban, különösen a nyári nagyrendezvények idején.

Felvonulás tankokkal

Korántsem példátlan, hogy egy állam, amely elégedetlen fővárosa elhelyezkedésével, vagy azzal, amit jelképez, a településnek más helyet keres.

Nincsen előre lefutott meccs

A magyar választók számára intő példa lehet Olaszország, ahol az ellentétes társadalmi elvárás ellenére, nagy meglepetésre, ismételten baloldali kormány került hatalomba.

Süllyed Jakarta, új fővárost alapítanak

Bambang Brodjonegoro tervezési és fejlesztési miniszter elmondta, hogy a hatóságok számításai szerint a kormányzati intézmények hálózata 2024-re átköltözhet az új fővárosba.
34 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …