Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 26., szerda, Edina napja

Címke: főváros

72 cikk 1/8 oldal

Karácsonyék kiáshatják a csatabárdot

Ma dönt a Fővárosi Közgyűlés Budapest 2020-as költségvetéséről és a Városliget területére vonatkozó változtatási tilalom bevezetéséről.

Karácsony ígéretei mögött nincs fedezet

Budapest idei költségvetési előterjesztése szerint Karácsony Gergely főpolgármester folytatja a tavaly ősszel megkezdett szimbolikus politizálást.

Karácsonyék újra bilincselnének

A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság 2017-ben még 2979 alkalommal szerelt kerékbilincset a szabálytalanul parkoló autókra, addig 2018-ban az esetek száma mindössze 84-re csökkent.

Újabb álhírek a fővárosról

Még mindig nem nyújtotta be a főváros új vezetése azt a támogatási kérelmet és a szakmai programot, amellyel a kormány által tavaly biztosított 3,2 milliárd forintos autóbusz-vásárlási támogatást le tudná hívni

Karácsony Gergely korlátozza a képviselők jogait 

A fideszes képviselők nyomására a módosításból kivették azt a pontot, amely döntési joggal ruházta volna fel a főpolgármestert olyan ügyekben, ahol a közgyűlés két egymást követő ülésen nem tudott dönteni.

Látszatfórumot alakítanak Karácsonyék

Továbbra sem kaptak tájékoztatást a munkaadói és a munkavállalói érdekképviseletek arról, pontosan mi lesz a feladata a február 11-én megalakuló Fővárosi Érdekegyeztető Tanácsnak.

Már telítődnek a fővárosi hotelek

Már csak a decemberi adatok hiányoznak a 2019-es eredményhez, amely a várakozások szerint Budapesten minden korábbit felülmúló rekordévet igazol majd.
72 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …