Keresés
Magyar Nemzet
2021. március 9., kedd, Franciska, Fanni napja
HÍR TV – SAJTÓKLUBA pofátlanságnak vannak fokozatai.

Címke: francia

56 cikk 1/6 oldal

Svédország lemaradt az oltásokkal

Franciaországban Lyon zöldpárti polgármestere betiltotta a húsételeket, miközben tömegverekedés miatt veszítette életét két francia fiatal. Katarban mégis engedélyezik a röplabdázók bikiniviselését a nemzetközi versenyen. Kiderült, hogy Svédországban oltanak a leglassabban.

Párizs már a bűnözés melegágya

Svédországban rosszabbodik a járványhelyzet, az olasz kormány vakcina-előállításról tárgyal. Spanyolországban már hárommillió adag oltást adtak be. Párizs a legveszélyesebb francia város.

Mindenkit próbára tesz a vírushelyzet

Dobálják a francia rendőröket a szabálysértő bulizók. Spanyolországban már nyugdíjas orvosokat szerződtetnek. Az olaszoknál a szivárványcsaládokra is kiterjesztik a családi juttatásokat.

Kijevi kérdések, brüsszeli blamák

Kárpátalján a magyar nyelvet már most is tilos a családi és egyházi szférán kívül használni. Az anyanyelv nemzetközi napját ünnepeljük február 21-én.
56 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …