Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 27., csütörtök, Ákos, Bátor napja

Címke: Frankfurt

16 cikk 1/2 oldal

Szalai győztes gólt szerzett a Frankfurt ellen

A Mainz saját közönsége előtt Szalai góljával 2-1-re legyőzte a Frankfurtot a német labdarúgó Bundesliga 13. fordulójának hétfői zárómérkőzésén.

Sörre bor

Mivel most hivatalosan betegségnek számít a másnaposság, ugyan mi fogja megakadályozni a németeket, hogy nyakló nélkül igyanak?

Német lecke

A közérzet egyre rosszabb. Egy hó eleji felmérés szerint a németek csaknem fele – és a nők többsége – nem érzi magát biztonságban.

Nem jók a nyitott határok

Az erőszakos bűncselekmények kockázatának növekedésével jár a menedékkérők befogadása, és ezt a bajor tartományi belügyminiszter szerint nem szabad elhallgatni.

Rejtély, mi történt a frankfurti gyilkossal

A férfi a Zürichtől 25 kilométerre fekvő, 25 ezer lakosú Wädenswilben élt, ahol – Horst Seehofer szavai szerint – a sikeres társadalmi beilleszkedés mintapéldájaként tartották számon.

Gyilkossá lett a mintapélda

A sikeres társadalmi beilleszkedés mintapéldájaként tartották eddig számon Svájcban azt az eritreai férfit, aki hétfőn a vonat alá lökött egy kisfiút és édesanyját Frankfurtban.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …