Angliában egy részeg szurkolót éltetnek, már hatmillióan nézték meg, mit tud + videó

A labdarúgó Eb-n Frankfurtban csütörtökön játszották az Anglia–Dánia mérkőzést (1-1), és egy angol drukker, fogalmazzunk úgy, még előtte szokatlan helyzetbe került. A róla készült videót már hatmillióan nézték meg. Az úriember pedig ma immár józan állapotban újra előkerült, és ő is jót nevet a történteken.

2024. 06. 21. 17:06
Forrás: X/Football Away Days
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szurkolókra specializálódott Football Away Day X-oldala osztotta meg a videót a C csoportban csütörtökön játszott Anglia–Dánia (1-1) meccs körítéseként, és akad hozzászóló, aki szerint ez izgalmasabb, mint a találkozó volt. Egy elpilledt és nem szomjas angol szurkoló olyan fejtartással aludt el ülve egy étterem lépcsőjén, hogy a fejére tudtak tenni egy pohár sört, ami nem esett le, azután sem, hogy többen is folyamatosan rátöltöttek. Hatalmas tömeg gyűlt össze, hogy énekelve kivárják, mi lesz a történet vége. A videót már hatmillióan tekintették meg, és nevethetnek hangosan.

Jobb, mint  Southgate csapatának a középpályája

A sztorira lecsapott az angol média is, és a szigetországi sajtó idézi a szurkolókat, akik szerint ez szórakoztatóbb, mint Gareth Southgate csapatának játéka volt, és bárcsak az angol válogatott középpályáján lenne ilyen egyensúly.  A Daily Star azt is kiderítette, hogy a jelenet három és fél órával az angol–dán találkozó előtt (!) játszódott le.

Ma pedig előkerült az illető, immár kijózanodva, és élvezi a népszerűséget.

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.