Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Fülét-farkát behúzta az UEFA, igazat adott az angoloknak + videó

Az angol labdarúgó-válogatott az Eb-n nem éppen sziporkázó játékkal rukkolt ki csütörtökön a dánok ellen (1-1), a lefújás után pedig Gareth Southgate szövetségi kapitány és a csapat nagy sztárja, Harry Kane is a frankfurti pálya gyepszőnyegének minőségét kritizálta. S láss csodát, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) igazat adott nekik.

2024. 06. 21. 10:34
SOUTHGATE, Gareth
Frankfurt, 2024. június 20. Gareth Southgate angol szövetségi kapitány a németországi labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának második fordulójában játszott Dánia–Anglia mérkõzésen a frankfurti Waldstadionban 2024. június 20-án. A találkozó 1-1-es döntetlennel végzõdött Fotó: MTI/EPA/Robert Ghement
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Eb-n az angolok Gelsenkirchenben a szerbek elleni 1-0-s sikerrel kezdtek, de csütörtökön Frankfurtban látványosan gyengébben játszottak a dánok ellen, és csak egy pontot szereztek (1-1). Bár révén a 18. percben megszerezték a vezetést, Morten Hjulmand a 34. percben bombagóllal egyenlített.

PICKFORD, Jordan
Jordan Pickford angol kapus nem tudja kivédeni a dán Morten Hjulmand lövését (Fotó: MTI/EPA/Abedin Taherkenareh)

Frankfurtban baj van a pályával 

A találkozó után Gareth Southgate szövetségi kapitány és Kane is kritizálta a frankfurti pálya gyepszőnyegének minőségét; és az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) ma közleményében igazat adott nekik. Az UEFA ugyanis bejelentette, részletes karbantartási terv készült a konkrét problémák megoldására és a minőség további javítására, hogy a további találkozókon ne legyen gond.

A fotók alapján most kétségívül volt.

 

 

Morten Hjulmand bombagólja:

Frankfurtban a következő mérkőzés vasárnap 21 órakor a magyar érdekeltségű A csoportban a Németország–Svájc találkozó lesz. Az angolok kedden Kölnben zárják a csoportkört a szlovákok ellen.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.