Szoboszlain és Ádám Martinon viccelődtek az angol szurkolók az Eb-n + videó

Az egyik túl jóképű, a másik olyan, mint egy hűtőszekrény. Angol szurkolókat kérdeztünk az Európa-bajnokságon magyar futballistákról: a Liverpool sztárja, Szoboszlai Dominik mellett Callum Styles és Ádám Martin neve is előkerült.

2024. 06. 21. 5:45
Szoboszlai Dominik magyar válogatott Svájc német Wirtz Musiala foci Eb 2024
Szoboszlai Dominik a Németország elleni Eb-mérkőzésen Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szigorúan nem reprezentatív közvélemény-kutatást végeztünk Frankfurtban angol szurkolók között, akiket arról kérdeztünk, hogy ki az a magyar futballista, akit ismernek. Még az Dánia–Anglia meccs kezdete előtt vettük fel a válaszokat, így még jó kedvükben kaptuk el az angol drukkereket. Nem biztos, hogy az 1-1-re végződött, és angol szempontból nem túl jól sikerült mérkőzés után is olyan vicces kedvükben lettek volna.

20240615__MI_329
Ádám Martin mém finnek Németország  Köln
Magyarország Svájc foci EB labdarúgás 
szurkolói vonulás utca hangulat
Fotó: Mirkó István  Magyar Nemzet
Ádám Martint egy hűtőszekrényhez hasonlították az angolok (Fotó: Mirkó István)

Így viszont sziporkáztak az angolok. Számítottunk rá, hogy a Liverpool papíron egyik legértékesebb labdarúgója, Szoboszlai Dominik neve többször elhangzik majd, de arra nem, hogy az egyik angol (és Arsenal-drukker…) a Premier League legjóképűbb játékosának nevezi őt, persze inkább csak viccesen, kissé gúnyosan, mintsem komolyan. 

Ádám Martin, a hűtőszekrény és a bumm

Arra meg végképp nem gondoltunk, hogy Ádám Martin neve is elhangzik majd, de ennyit tesz az internetes hírnév. A magyar válogatott cserecsatárát az Eb alatt fedezték fel maguknak a mémgyárosok a feltűnő külseje, a nem tipikus futballista testalkata és a nagy vörös szakálla miatt. Volt is ebből kisebb balhé, Marco Rossi kikérte magának, hogy ezzel piszkálják Ádámot. Az angolok viszont tovább viccelődnek, az egyik újdonsült Ádám-rajongó hűtőszekrényhez hasonlította a Dél-Koreában futballozó csatárt.

Callum Styles neve is előkerült, Kerkez Milos viszont az általunk megkérdezett angolok fejében nem ragadt meg, hiába játszik a Premier League-ben.

Nézze meg videónkat:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.