Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 19., szerda, Zsuzsanna napja

Címke: frontex

28 cikk 1/3 oldal

Továbbra is erős a migrációs nyomás

A Frontex vezetője szerint az újonnan érkezők mellett az utóbbi években az unió területére bejutók is komoly kihívást jelentenek.

Frontex-vezető: Továbbra is erős az EU-ra nehezedő migrációs nyomás

Az idén is csökkent az illegális határátlépések száma az Európai Unió (EU) külső határán, de továbbra is nagy a közösségre nehezedő migrációs nyomás – mondta a Frontex EU-s határ- és partvédelmi szervezet vezetője egy szerdai német lapinterjúban.

Százezer migránst vár Athén jövőre

Manosz Logothétisz, a migrációért felelős kormánybiztos a minap úgy nyilatkozott: a jelenlegi helyzet egyértelműen még a migrációs válság 2015-ös csúcsánál is kritikusabb az országban.

Bakondi György: Fokozatosan megerősítik a Frontexet

A szerdán hatályba lépő rendelet értelmében nagyobb létszámú lesz az Európai Határ- és Partvédelmi Ügynökség (Frontex), illetve segíthet a nemzetállamoknak a határ őrizetében.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …