Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 25., kedd, Vilmos napja

Címke: frontex

191 cikk 1/20 oldal

Tovább emelkedett az illegális határátlépések száma májusban

Májusban mintegy hatezerötszázra emelkedett Európa fő migrációs útvonalain regisztrált illegális határátlépések száma, több mint ezerötszázzal többen próbálták meg átlépni az uniós határokat, mint áprilisban – írta az unió határ- és partvédelmi ügynöksége, a Frontex csütörtökön.

Képsorok

A bevándorlási válság, úgy tűnik, három évig tudta lekötni a nyugati emberek figyelmét. A tévénézők más csatornákra kapcsoltak. Ma a klímaváltozás a slágertéma.

Évtizedekig nehezedik még migrációs nyomás az EU-ra

A tartósan megmaradó migrációs nyomás miatt az EU-nak és tagállamainak szorosan együtt kell működniük az unióba igyekvő emberek hazájával, hogy „élhetőbbé váljon az élet” azokban az országokban.

Viharzóna

A Frontex nemzetközi visszatelepítési művelete keretében május elején sikertelenül próbáltak meg hazatoloncolni Magyarországról három afgán családot.

Minden voks számít

Akár tetszik egyeseknek, akár nem, az európai parlamenti választásoknak a migráció a legfőbb kampánytémája, amit nem a politikusok, sokkal inkább a választók határoznak meg.

Az idén tovább nő a nyomás az Európai Unió külső határain

Brüsszel és az unió bevándorláspárti politikusai továbbra is azt állítják: a migrációs válság véget ért. Erről azonban az unió „előszobájában” várakozó több millió migránst elfelejtették tájékoztatni.
191 cikk 1/20 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.