Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 23., hétfő, Tekla napja

Címke: frontex

197 cikk 1/20 oldal

Róma erőlteti a migránskvótát

Közös európai kiindulópontról addig nincs értelme beszélni, amíg a külső határokat nem védik meg kellőképpen – fogalmazott a die Weltnek Szijjártó Péter.

Rágalomhadjárat készül hazánk ellen

Az ARD tényfeltárónak mondott riportműsorában ma este bemutatandó anyag tendenciózus kijelentéseit a magyar kormány már évekkel ezelőtt cáfolta.

Tovább emelkedett az illegális határátlépések száma májusban

Májusban mintegy hatezerötszázra emelkedett Európa fő migrációs útvonalain regisztrált illegális határátlépések száma, több mint ezerötszázzal többen próbálták meg átlépni az uniós határokat, mint áprilisban – írta az unió határ- és partvédelmi ügynöksége, a Frontex csütörtökön.

Képsorok

A bevándorlási válság, úgy tűnik, három évig tudta lekötni a nyugati emberek figyelmét. A tévénézők más csatornákra kapcsoltak. Ma a klímaváltozás a slágertéma.

Évtizedekig nehezedik még migrációs nyomás az EU-ra

A tartósan megmaradó migrációs nyomás miatt az EU-nak és tagállamainak szorosan együtt kell működniük az unióba igyekvő emberek hazájával, hogy „élhetőbbé váljon az élet” azokban az országokban.
197 cikk 1/20 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.