Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 29., szombat, Szökőév napja

Címke: gyermekvállalás

47 cikk 1/5 oldal

Legyen több a bölcső, mint a koporsó!

Fontos arról is beszélni, hogy a megkésett gyermekvállalás alacsony várandóssági rátáján miként tudunk segíteni, léteznek-e alternatív megoldási lehetőségek.

Címlap: Tudatos gyermektelenség

A Childfree mozgalom követői társadalmi és politikai nyomás ellen küzdenek, miközben ők maguk is megbélyegzik azokat, akik nem értenek velük egyet.

Babaprojekt? Irány az edzőterem!

Érdemes már a babavárás előtt felkészíteni testünket a várandósságra, a rendszeres – de nem eltúlzott – sport ugyanis segít a magzat megfoganásában és beágyazódásában, és abban is, hogy a terhesség kellemetlen velejáróit – a vizesedést, hát- és derékfájást – elkerüljük.

Megmenthető a nyugdíjrendszer

Bizonyos pénzügypolitikai beavatkozások a fejlett országokban megmentették a nyugdíjvagyont, de perifériára szorították a fiatalokat, olvashatjuk gyakran.

Átadták az idei Kopp-Skrabski-díjakat

A díjat Bálint Balázs szülész-nőgyógyász, valamint Bittsánszky János és felesége Bittsánszky Sári, az Antióchia lelkiségi mozgalom alapítói vehették át.

Minél fiatalabb korban érdemes életbiztosítást kötni

Minél fiatalabb korban, jobb egészségi állapotban érdemes az életbiztosítást megkötni – mondta Dobó Zsanett biztosítási és pénzügyi tanácsadó szombat reggel az M1 aktuális csatornán.
47 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …