Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 15., vasárnap, Valér napja

Címke: gyilkosság

118 cikk 1/12 oldal

Több embert agyonlőtt egy fegyveres Irakban

A feldühödött emberek lefegyverezték és felakasztották a tüntetőket is meggyilkoló támadót Bagdad városának egyik központi terén.

Hatos gyilkosság egy ostravai kórházban

Négy férfit és két nőt megölt, három embert pedig megsebesített egy férfi tegnap reggel az észak-morvaországi Ostrava egyetemi kórházában; az elkövető később magával is végzett.

Rendkívüli kormányülés lesz Máltán az újságírógyilkosság ügyében

Joseph Muscat máltai miniszterelnök rendkívüli kormányülést hívott össze csütörtök este annak nyomán, hogy a Daphne Caruana Galizia oknyomozó újságíró két évvel ezelőtti meggyilkolásával összefüggésben kirobbant botrány egyre erősebb hullámokat ver a máltai politikai elit körül.

Úszó pénzek

Ismét bíróság elé áll a magyar alvilág egyik legrettegettebb figurájának tartott Portik Tamás, a vád: az ő felbujtására akarták megölni több mint húsz éve az ismert hajtót, Lakatos Csabát.
118 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …