Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 22., szombat, Gerzson napja

Címke: Győrfi Pál

8 cikk 1/1 oldal

A mentők az ünnepek alatt is teljes készenlétben állnak

A mentők karácsonykor is teljes készenlétben állnak, az ország 255 mentőállomásán ezerötszázan teljesítenek majd szolgálatot – közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója pénteken az MTI-vel.

Halálos baleset történt Bakonyjákónál

Gyerekeket szállító kisbusz és személygépkocsi ütközött a 83-as főúton Bakonyjákónál szombat délután, a balesetben egy nő meghalt, többen megsérültek – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Győrfi Pál: A mentők nagy erőkkel készülnek az ünnepre

A több napon át tartó budapesti programsorozat egészségügyi biztosítására részletes mentési terv készült. A mentők 36 egységgel állnak készenlétben, időszakonként és helyszínenként alkalmazkodva az aktuális programokhoz.

A tömegkatasztrófákra is felkészültünk

Itthon öt tömeges baleseti egységgel is rendelkeznek, amelyek sebesültgyűjtőhely kialakításához, nagyszámú sérült ellátásához szükséges felszereléseket vihetnek szükség szerint egy-egy helyszínre.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …